spot_img

Έσπασε η Tesla το ρεκόρ της Porsche στο Nurburgring;

Φήμες από την “Πράσινη Κόλαση” κάνουν λόγο πως η Tesla διέλυσε το ρεκόρ πίστας στο Nordschleife με το Model S της, όμως προκύπτουν ερωτηματικά.

Η κόντρα για το ταχύτερο ηλεκτρικό σεντάν αυτοκίνητο παραγωγής έχει ξεκινήσει, με τη κόντρα ανάμεσα σε Porsche και Tesla να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Αρχικά η γερμανική εταιρία πάτησε στο Nurburgring με τη νέα Taycan Turbo S και έγραψε το ρεκόρ για ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα 7 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

Αμέσως, η Tesla δια του Elon Musk απάντησε στέλνοντας στη Γερμανία το Model S της ώστε να υπάρξει άμεση απάντηση στη Porsche από τους Αμερικάνους. Σύμφωνα με δύο πηγές, η μία από φωτογραφία οδηγού που ήταν στη πίστα και από το AMuS, αποκαλύπτουν πως η Tesla έγραψε χρόνο σε 7 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα.

Εάν ο χρόνος αυτός είναι πραγματικός, τότε ο χρόνος της Porsche όχι απλά έχει νικηθεί, αλλά η Tesla κατάφερε να διαλύσει τον ανταγωνισμό με το Model S της.

Όμως, επίσημες πληροφορίες δεν έχουμε ακόμα και προκύπτουν πολλά ερωτήματα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αρχικά, όντως η Tesla δοκίμασε με το Model S P100D ή έφερε ένα πρωτότυπο το οποίο δεν είναι στη γραμμή παραγωγής; Τα ελαστικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι τελικά της Michelin ή το Eagle F1 Supersport RS ελαστικό της Goodyear, το οποίο δεν είναι στο μοντέλο παραγωγής.

Αν όντως έγινε με το κανονικό μοντέλο, τότε μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στη Tesla, η οποία διέλυσε το ρεκόρ που σημείωσε η Porsche. Όμως, δίχως επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα με τη κόντρα να μεγαλώνει και την περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles