spot_img

Η F1 ετοιμάζει πειραματικούς αγώνες για το 2020

Η F1 είναι έτοιμη να πειραματιστεί με διαφορετικές μορφές διεξαγωγής του τριημέρου αγώνων στο 2020, με το επίκεντρο να είναι η δράση του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το 2020 αναμένεται να δούμε διαφοροποιημένα τριήμερα, καθώς στο Strategy Group τέθηκε το θέμα πειραματισμού στα τριήμερα ώστε να αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον οι αγώνες. Μια τέτοια απόφαση χρειάζεται ομοφωνία από τις ομάδες, οι οποίες φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει ώστε να δούμε κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν η οποία θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία με 22 αγώνες.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, δήλωσε και επιβεβαίωσε στη Gazzetta dello Sport πως οι ομάδες συμφώνησαν να υπάρξει ένας αγώνας μικρής διάρκειας το Σάββατο. Το αποτέλεσμα του να καθορίζει τη σειρά εκκίνησης των οδηγών του μεγάλου αγώνα της Κυριακής. Όμως δεν είναι η μοναδική επιλογή, καθώς στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετές προτάσεις, με την αντιγραφή του συστήματος της F2 όπου στον αγώνα της Κυριακής ξεκινά από τη 1η θέση αυτός που κατετάγη 8ος σε αυτόν του Σαββάτου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Ross Brawn, είναι αυτός που πιέζει περισσότερο απ’ όλους στο να υπάρξει πειραματισμός το 2020, καθώς οι τεχνικοί κανονισμοί παραμένουν ίδιοι την επόμενη σεζόν. Μπορεί το τωρινό σύστημα να είναι επιτυχημένο, όμως τόσο ο Brawn αλλά και η Liberty Media προσπαθούν να κάνουν το προϊόν πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό για τους οπαδούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, το 2020 αναμένεται να δούμε τρεις αγώνες όπου θα υπάρξει το πειραματικό σύστημα διεξαγωγής αγώνα.

Εσείς πιστεύετε πως χρειάζεται αλλαγή στο τωρινό σύστημα;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles