spot_img

Ευχαριστημένος από τον αγώνα του Μπαχρέιν δηλώνει ο Alonso

O Fernando Alonso δήλωσε μετά τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος της F1 πως το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό, αλλά ο ρυθμός πρέπει να βελτιωθεί.

Η McLaren το Σάββατο στις κατακτήριες δεν κατάφερε να περάσει στο Q3, με τους Alonso και Vandoorne να μένουν στις θέσεις 13 και 14 στην εκκίνηση του αγώνα. Μάλιστα ήταν τα πιο αργά μονοθέσια και έμειναν μπροστά από τον Max Verstappen που είχε ατύχημα στο Q2.

Όμως ο αγώνας εξελίχθηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο και η ομάδα του Woking είδε και τους δύο οδηγούς της στη βαθμολογούμενη 10άδα. Ως αποτέλεσμα, είναι στη 3η θέση των κατασκευαστών , δύο βαθμούς μπροστά από την Red Bull.

Μπορεί να είναι χαρούμενος με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Ισπανός, όμως γνωρίζει πως πρέπει να βελτιωθούν στους επόμενους αγώνες.

Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας όσον αναφορά το ομαδικό κομμάτι. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην αρχή του αγώνα και στη συνέχεια, είχαμε τη ταχύτητα να μείνουμε στο μπροστά γκρουπ οδηγών. Η 7η θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Όμως γνωρίζουμε πως από πλευράς απόδοσης δεν ήμασταν στο επίπεδο που θα θέλαμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles