spot_img

F1 2020: Πότε θα παρουσιαστούν τα μονοθέσια των ομάδων;

Η σεζόν του 2020 στην F1 πλησιάζει, με τις ομάδες να βρίσκονται στη τελική ευθεία, αναφορικά με τις παρουσιάσεις των μονοθεσίων τους.

Η υπομονή των οπαδών της F1 φτάνει στα όριά της, καθώς πλησιάζουμε στο πρώτο χειμερινό τεστ, όπου θα δούμε τα νέα μονοθέσια για πρώτη φορά στη πίστα. Αυτή είναι η τελευταία χρονιά όπου τα μονοθέσια της F1 θα έχουν αυτή τη μορφή, καθώς το 2021 οι κανονισμοί αλλάζουν δραματικά και η εικόνα του σπορ θα αλλάξουν.

Την αρχή θα κάνει η Ferrari στις 11 Φεβρουαρίου, δείχνοντας μας πρώτη το νέο της μονοθέσιο με το οποίο ελπίζει οι Charles Leclerc και Sebastian Vettel να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Η Scuderia είχε ένα δύσκολο 2019 και ελπίζει σε αισθητή αγωνιστική βελτίωση. Στις 12 Φεβρουαρίου θα δούμε τις Renault και Red Bull (δίχως να έχει επισημοποιηθεί ακόμα) να αποκαλύπτουν τα δικά τους μονοθέσια, δίνοντας μας διπλή δόση ικανοποίησης και μια ευκαιρία να κάνουμε τις πρώτες συγκρίσεις. Την επόμενη μέρα στις 13 του μήνα, θα δούμε για πρώτη φορά την McLaren MCL35, με την ομάδα του Woking να γίνεται η τέταρτη ομάδα που θα μας παρουσιάσει το δικό της δημιούργημα σε μια χρονιά όπου έχει να αποδείξει πολλά.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την 14η του Φλεβάρη, θα δούμε δύο μονοθέσια, αυτά των Alpha Tauri (πρώην Toro Rosso) και της Mercedes. Από την ιταλική ομάδα θα δούμε επίσημα την αλλαγή του ονόματος της, ενώ αναμένεται να δούμε και νέα χρώματα. Από την άλλη οι Πρωταθλητές, πέρα από τη παρουσίαση, θα πραγματοποιήσουν το πρώτο shakedown στη πίστα του Silverstone.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Έπειτα, θα πρέπει να περιμένουμε τρεις ολόκληρες ημέρες για να δούμε τα επόμενα μονοθέσια. Σειρά θα πάρουν η Williams και η Racing Point, λίγο πριν πετάξουν για Βαρκελώνη. Η πρώτη θα κάνει τη παρουσίαση ηλεκτρονικά, ενώ οι «Ροζ Πάνθηρες» θα αποκαλύψουν το μονοθέσιο σε εκδήλωση στην Αυστρία.

Τέλος, μόλις δύο ομάδες επέλεξαν το πρωί της πρώτης ημέρας δοκιμών για να μας παρουσιάσουν τα μονοθέσιά τους. Οι Haas και Alfa Romeo, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου χειμερινού τεστ της F1, θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια των μονοθεσίων που θα αγωνιστούν το 2020.

Εσείς ποιο μονοθέσιο ανυπομονείτε να δείτε περισσότερο;

Ομάδα Ημερομηνία Παρουσίασης
Ferrari 11 Φεβρουαρίου
Renault 12 Φεβρουαρίου
Red Bull* 12 Φεβρουαρίου*
McLaren 13 Φεβρουαρίου
Alpha Tauri 14 Φεβρουαρίου
Mercedes 14 Φεβρουαρίου
Williams 17 Φεβρουαρίου
Racing Point 17 Φεβρουαρίου
Haas 19 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo 19 Φεβρουαρίου

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles