spot_img

Φοβάται την Red Bull o Hamilton εν όψει GP Αυστραλίας

Ο Lewis Hamilton επέλεξε τον φετινό αντίπαλο της Mercedes, τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα και δεν αναφέρθηκε στην Ferrari.

O Βρετανός, έχει τη μεγάλη ευκαιρία φέτος ώστε να φτάσει τα 5 παγκόσμια πρωταθλήματα και η μέχρι στιγμής εικόνα της W09 φαίνεται πως θα του τη δώσει. Ο ρυθμός της Mercedes ήταν εξαιρετικός στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, καθώς σε προσομοίωση αγώνα ήταν μακρά το καλύτερο μονοθέσιο.

Όμως ο Hamilton τώρα, βλέπει ως μεγάλο αντίπαλο την Red Bull για την Αυστραλία, καθώς οι ταύροι θα φέρουν το πρώτο μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων τους.

Νομίζω πως η Red Bull είναι η ταχύτερη αυτή τη στιγμή, πιθανότατα. Έχουν μια μεγάλη αναβάθμιση που θα φέρουν και θα τους δώσει δύο με τέσσερα δέκατα ή κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα χρονιά, για την οποία ο ίδιος ανυπομονεί να ξεκινήσει, καθώς οι διαφορές μεταξύ των ομάδων θα είναι αρκετά πιο μικρές.

Πιστεύω πως η φετινή χρονιά θα είναι αρκετά συναρπαστική, διότι πέρυσι υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες, όμως στο τέλος της σεζόν είχε μειωθεί. Αλλά φέτος πιστεύω πως όλοι ξεκινάμε πολύ κοντά στην αρχή και θα μεγαλώσει σιγά σιγά η διαφορά όσο οι ομάδες εξελίσσονται.

Ο Hamilton κατέκτησε 9 νίκες το 2017, όπου πριν ξεκινήσει η σεζόν είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις για την Red Bull, όμως δεν βγήκε αληθινός. Θα πέσει φέτος όμως μέσα;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles