spot_img

Φοβάται ενδεχόμενη αποχώρηση του Alonso η McLaren

O αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Bοullier, παραδέχθηκε πως δεν είναι στο χέρι της ομάδας του να κρατήσουν τον Fernando Alonso στην ομάδα.

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο για την McLaren Honda και τον Fernando Alonso, με τα προβλήματα αξιοπιστίας και ταχύτητας να έχουν φέρει μία κατάσταση κρίσης στην Βρετανική ομάδα.

Παρά το γεγονός πως ο Ισπανός έχει πίστη στο Ιαπωνικό εργοστάσιο για να ανακάμψει γρήγορα μέσα στη σεζόν, οι φήμες που βγαίνουν είναι πως το πρόβλημα είναι μη αναστρέψιμο.

Η McLaren είχε ίσως τον χειρότερο χειμώνα στην ιστορία της και οι φήμες αποχώρησης του 2 φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή ήδη δίνουν και παίρνουν. Το συμβόλαιο του Alonso λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν με τον ίδιο να θέλει να μείνει στην F1 και το 2018.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Boullier δήλωσε, πως είναι τεράστιας σημασίας η ομάδα να κρατήσει ευχαριστημένο τον Alonso, ώστε ο ίδιος να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

«Πιστεύω πως ο Fernando είναι πάντα ειλικρινής μαζί μας όπως είμαστε κι εμείς μαζί του. Ήθελε να δει πως είναι οι νέοι κανονισμοί και τα νέα μονοθέσια και πιστεύω του αρέσουν. Θέλει να είναι ανταγωνιστικός, καθώς έχει το ταλέντο να το δείξει σε όλους, αλλά και στον εαυτό του. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να τον κρατήσουμε χαρούμενο. Αν είμαστε γρήγοροι, θα είναι χαρούμενος, αν όχι θα πάρει τις δικές του αποφάσεις».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles