spot_img

Φοβάται τον Zarco o Rossi;

O Valentino Rossi πιστεύει πως δεν είναι καλή ιδέα ο Johann Zarco να έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, ενώ ο teammate του δεν έχει την ίδια άποψη.

Ο Valentino Rossi ήταν ένας από τους καλύτερους αναβάτες στον αγώνα του Phillip Island και ολοκλήρωσε στην 2η θέση όπου του χάρισε 20 βαθμούς. Ένας ακόμα αναβάτης που εντυπωσιάζει φέτος, είναι ο δις πρωταθλητής της Moto2, Johann Zarco, ο οποίος είναι σίγουρα ο Best of the Rest με την M1 του 2016.

Όταν ο Rossi ρωτήθηκε για το αν πρέπει ο Γάλλος να έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2018, απάντησε αρνητικά.

Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα ήταν καλή ιδέα. Ναι, μπορεί να γίνει, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να έχει τη δική μας μοτοσυκλέτα.

Την ίδια στιγμή ο teammate του, Maverick Vinales είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ένας τρίτος οδηγός θα σήμαινε κι άλλη εμπειρία και ο Zarco οδηγεί καλά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και θα είχε ενδιαφέρον. Αλλά, όπως λέει και ο Valentino, κάποιες φορές μπερδεύεται. Νομίζω όμως ότι μπορεί να δουλέψει κι ελπίζω να έχουμε άλλη μια μοτοσυκλέτα.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για τον μελλοντικό αντικαταστάτη του Vale στην Yamaha, μιας και δεν του μένουν και πολλά χρόνια ακόμα, με τον Zarco να μοιάζει προς το παρόν να είναι ο κατάλληλος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles