spot_img

GP Αυστραλίας FP1&2: Πολλές οι εκπλήξεις με τον Espargaro στη κορυφή

Ο Aleix Espargaro ήταν ο ταχύτερος αναβάτης την Παρασκευή στο Phillip Island, με πολλούς αναβάτες να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός από το Q2.

Οι συνθήκες την πρώτη ημέρα του τριημέρου ήταν εξαιρετικές και έδωσαν τη δυνατότητα στους αναβάτες να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να προετοιμαστούν για τη συνέχεια.

Ο ταχύτερος της 45-λεπτης διαδικασίας και τελικά της ημέρας, ήταν ο Aleix Espargaro που έφερε την Aprilia στη κορυφή των χρόνων. Ο Ισπανός, ήταν εντυπωσιακός και κατάφερε να σημειώσει το 1:29.225 νωρίς στη διαδικασία και έμεινε εκεί έως το τέλος. Εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσει τον αγώνα ο Espargaro.

Ο Marc Marquez προσπάθησε όσο μπορούσε να πάρει τη πολυπόθητη πρώτη θέση, όμως έμεινε στην 2η θέση για 0.005s, διαφορά ελάχιστα μικρή. Όμως, ο πρωταθλητής αύριο, θα πιέσει ακόμα περισσότερο. Στην 3η θέση ακολούθησε ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, Andrea Doviziosos, ο οποίος σε οποιεσδήποτε συνθήκες μοιάζει να είναι άκρως ανταγωνιστικός.

Ο Cal Crutchlow βρέθηκε στην 4η θέση, με τον Maverick Vinales να ακολουθεί στην 5η θέση όντας η πρώτη Yamaha. Όμως ο Ισπανός, είχε μια άσχημη πτώση με πολλά χιλιόμετρα στα πρώτα 25 λεπτά της διαδικασίας. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε.

Ο Jack Miller επέστρεψε εντυπωσιακά στην 6η θέση, ενώ πίσω του ο Iannone δείχνει τα βήματα προόδου της Suzuki. Την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Zarco, Pedrosa και Pol Espargaro.

Έκπληξη αρνητική, ήταν η απουσία των Jorge Lorenzo και Valentino Rossi από την πρώτη 10άδα και αύριο θα τα δώσουν όλα ώστε να αποφύγουν το Q1 των κατατακτηρίων.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles