spot_img

GP Αγίου Μαρίνου FP1&2: Ταχύτερος όλων ο Vinales στη κυριαρχία της Yamaha

O Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη πρώτη ημέρα του GP του Αγίου Μαρίνου όπου η Yamaha έδειξε πολύ δυνατή και ένας Marc Marquez κάπου στη μέση.

Ο Ισπανός έδειξε από νωρίς τη ταχύτητα του όπως και η μοτοσυκλέτα των ιαπώνων από το πρώι και έγραψε το 1:32.775 για να πάρει τη 1η θέση τη Παρασκευή και οδεύει με αυτοπεποίθηση στο Σάββατο όπου είναι οι κατατακτήριες δοκιμές. Ο Fabio Quartararo έμεινε στη 2η θέση μόλις 0.057s και συνέχισε από τη 1η θέση που πήρε το πρωί και δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει αύριο τη pole position και πάλι. Στη 3η θέση έμεινε ο Marc Marquez που χώρισε στη μέση τις τέσσερις Yamaha, όμως αυτό που θα κοιτάξει να βελτιώσει αύριο είναι η διαφορά από τη κορυφή, καθώς σήμερα έμεινε πίσω για 0.396s.

O Valentino Rossi πήρε τη 4η θέση μπροστά από τον Franco Morbidelli με τη τελευταία M1 στη πρώτη 5άδα, κάτι που για την ώρα είναι εντυπωσιακό. Επίσης εντυπωσιακός ήταν ο Pol Espargaro στην 6η θέση και 0.8s μακριά, με τη πρώτη Ducati να είναι αυτή τη του Danilo Petrucci στην 7η θέση, μπροστά από τον teammate του Andrea Dovizioso, 1 δευτερόλεπτο πίσω από τη Yamaha. Τη 10άδα έκλεισαν οι Alex Rins και Cal Crutchlow οι οποίοι όμως δεν έχουν χρόνο για την ώρα που προκρίνονται απευθείας στο Q2.

Τις δύο θέσεις αυτές έχουν οι Aleix Espargaro με την Aprilia και ο Michelle Pirro με τη τελευταία εργοστασιακή Ducati που πήρε τη 15η θέση στο FP2.

O Jorge Lorenzo δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του στo Misano και να βελτιώνεται συνεχώς. Μπορεί να ήταν μόλις στη 17η θέση, όμως ήταν 1.3s μακριά από τον Vinales, στο ίδιο δευτερόλεπτο από τον teammate του και μόνο πιο ψηλά μπορεί να ανέβει, όμως όπως μας έχει δείξει αρκετές φορές μπορεί να μείνει και στα ρηχά.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο με το FP3 και τις κατατακτήριες δοκιμές.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles