spot_img

GP Άμπου Ντάμπι FP3: Verstappen στη κορυφή και κρυφτό από τη Ferrari

Ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Άμπου Ντάμπι στην πίστα της Yas Marina, με τις δύο Mercedes να ακολουθούν.

Ο Ολλανδός βγήκε στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και έγραψε το 1:36.566 με τη soft γόμα και ήταν ο ταχύτερος της διαδικασίας, δίνοντας ένα λόγο στην ομάδα του να χαμογελά. Ο χρόνος του ήταν κατά 0.074s ταχύτερος του Lewis Hamilton που έμεινε και πάλι στη 2η θέση, όμως δεν ολοκλήρωσε το τελευταίο του γύρο. Ο Valtteri Bottas έμεινε άλλα 0.015s πίσω, με τις δύο Mercedes να κάνουν το ταχύτερο πέρασμα τους αρκετά νωρίς στη διαδικασία σχετικά με τους αντιπάλους τους.

Ο Alex Albon πήρε τη 4η θέση και έδειξε ένα θετικό πρόσωπο και μπροστά μάλιστα από τις δύο Ferrari με τη διαφορετική στρατηγική. Οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc έκαναν το ταχύτερο γύρο τους με τη medium γόμα και παραμένουν ένα ερωτηματικό για τον απόλυτο ρυθμό τους στις κατατακτήριες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Sergio Perez ήταν ο Best of the Rest στην 7η θέση, 0.9s Πίσω από τη κορυφή και ήταν ο μοναδικός που κατέβασε τη διαφορά κάτω από το δευτερόλεπτο. Ο Daniel Ricciardo ακολούθησε λίγο πίσω του μπροστά από τον Carlos Sainz, ενώ τη 10άδα έκλεισε ο Pierre Gasly. Εκτός αυτής είδαμε τις Haas και η κακή φόρμα της Alfa Romeo συνεχίστηκε με τον Kimi Raikkonen μόλις στη 16η θέση. Η Williams στα χέρια του Russell δείχνει σημάδια ανάκαμψης, 2.6s πίσω από τον Verstappen και 0.4s πίσω από τον Antonio Giovinazzi.

Αποτελέσματα GP Άμπου Ντάμπι – FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles