spot_img

GP Ανδαλουσίας FP1: Αρχή με Vinales και 1-2 της Yamaha

Ο Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στο FP1 του GP Ανδαλουσίας, ξεκινώντας με θετικό τρόπο το αγωνιστικό τριήμερο.

Ο Iσπανός ήταν σε μια πολύ κατάσταση στο 45λεπτο και στο τέλος της διαδικασίας έγραψε το 1:37.063 για να πάρει την 1η θέση, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για τον αγώνα. Μάλιστα χρησιμοποίησε το σκληρό ελαστικό για το μπροστά μέρος, κάτι το οποίο δείχνει ίσως αλλαγή κατεύθυνσης από την ομάδα του. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Valentino Rossi με την δεύτερη Yamaha κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του, όντας μόλις 0.1s πίσω από τον teammate του, με τον Ιταλό να θέλει όσο τίποτα να βελτιωθεί σε αυτό το τριήμερο. Την έκπληξη έκανε ο Brad Binder στην 3η θέση για την KTM που δείχνει πολύ δυνατή στην Jerez και μένει να δούμε πως θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο αγώνα της σεζόν.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Franco Morbidelli φέρνοντας ακόμα μια Yamaha στην πρώτη 5άδα και ήταν μπροστά από τον Pol Espargaro με τη δεύτερη εργοστασιακή KTM, ενώ ακολούθησε ο Miguel Oliveira για την Tech3. H πρώτη Ducati ήταν αυτή του Jack Miller στην 7η θέση μπροστά από την πρώτη Honda του Takaagi Nakagami στην 8η. Οι Aleix Espargaro και Andrea Dovizioso έκλεισαν τη πρώτη 10άδα της κατάταξης, με τη διαφορά από τον Vinales να είναι κάτι λιγότερο από 0.7s.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέτριο ξεκίνημα για τον Joan Mir, o οποίος κατετάγη στην 11η θέση μπροστά από τον Iker Lecuona, ενώ ο νικητής του πρώτου αγώνα της χρονιάς, Fabio Quartararo δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 13η θέση, 0.8s μακριά από τον Vinales. Την πρώτη 15άδα έκλεισαν οι Johann Zarco και Alex Marquez. Αρκετά πίσω οι Danilo Petrucci και Peco Bagnaia, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκε και ο Alex Rins στην 21η θέση, θέλοντας να δει την κατάστασή του μετά και το ατύχημα που είχε το Σάββατο.

Αποτελέσματα FP1 του GP Ανδαλουσίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles