spot_img

GP Ανδαλουσίας FP2: Ο Nakagami έφερε τη Honda στη κορυφή

Ο Takaaki Nakagami έκανε την έκπληξη στο FP2 του GP Ανδαλουσίας, κάνοντας το ταχύτερο πέρασμα στη διαδικασία με την Honda.

Ο Ιάπωνας αναβάτης της LCR Honda, έδειξε τα δόντια του στο τέλος της διαδικασίας και με δύο συνεχόμενα περάσματα, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο 1:37.715 και προς το παρόν έχει θέση στο Q2 με τα σημερινά αποτελέσματα. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Johann Zarco με την Ducati, o οποίος ήταν 0.155s πιο αργός κάνοντας επίσης τον ταχύτερο χρόνο του στον 16ο από τους 17 του γύρους. Στην 3η θέση έκλεισε ο Pol Espargaro με την KTM, ο οποίος μάλιστα είχε και μια παράξενη πτώση στην στροφή 2, όμως σίγουρα θα είναι στο παιχνίδι για τις πρώτες σειρές.

Οι χρόνοι είναι ένα δευτερόλεπτο πιο αργοί από την pole position του προηγούμενου Σαββάτου και του σημερινού FP1, δείχνοντας πως δεν ήταν στο όριο οι περισσότεροι αναβάτες, όπως και οι μοτοσυκλέτες τους. Στο FP3 αύριο θα δούμε μεγάλες αλλαγές, με τις τελευταίες θέσεις για απευθείας πρόκριση στο Q2 να παίζονται δυναμικά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Franco Morbidelli ήταν στην 4η θέση δείχνοντας ταχύτητα μπροστά από τον Maverick Vinales, ενώ πίσω του ήταν ακόμα μια Yamaha του Fabio Quartararo στην 6η, 0.4s μακριά από τη κορυφή. Τις τέσσερις M1 χώρισε ο Joan Mir στην 7η θέση μπροστά από τον Valentino Rossi που έκλεισε τη μέρα με χαμόγελο και ελπίδες για μια καλή εμφάνιση αύριο και την Κυριακή. Οι Pramac Ducati των Peco Bagnaia και Jack Miller ακολούθησαν στις θέσεις 9 και 10, με τον Brad Binder να είναι στην 11η θέση της κατάταξης.

Ο Andrea Dovizioso έμεινε εκτός 10άδας αλλά έχει χρόνο εντός Q2 προς το παρόν κάτι το οποίο δεν έχει ο teammate του, Danilo Petrucci στην 13η θέση. Ακολούθησε ο Tito Rabat και ο Miguel Oliveira, με τον Alex Marquez να είναι και πάλι πολύ αργός στην 18η θέση. Οι τραυματισμένοι Cal Crutchlow και Alex Rins ήταν στις θέσεις 19 και 20 μπροστά από τον Bradley Smith, ενώ αύριο περιμένουμε και την εμφάνιση του Marc Marquez, ώστε να δούμε εάν θα μπορέσει να είναι στη θέση να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του τριημέρου.

Αποτελέσματα FP2 του GP Ανδαλουσίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles