spot_img

GP Ανδαλουσίας FP3: Έσπασε το ρεκόρ πίστας ο Vinales – 20ός ο Marquez

Ο Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ανδαλουσίας, ενώ ο Marc Marquez έκανε την ηρωική του επιστροφή.

Ο Ισπανός θέλησε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και έβαλε μαλακό εμπρός και πίσω ελαστικό για να γράψει το 1:36.584 και πήρε την 1η θέση σε ένα πολύ καλό ζέσταμα για τις κατατακτήριες αργότερα μέσα στη μέρα. Ο χρόνος του ήταν κατά 0.059s ταχύτερος του Fabio Quartararo, o οποίος έδειξε εξαιρετική ταχύτητα και σίγουρα θα είναι στο παιχνίδι της pole position. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Jack Miller με την Ducati, o οποίος δείχνει να έχει εξαιρετική ταχύτητα πάνω στην GP20 όντας 0.121s πιο αργός από τις Yamaha.

Στην 4η θέση και με εξαιρετικό μομέντουμ ήταν ο Takaaki Nakagami με την LCR Honda, o οποίος εξέπληξε σίγουρα πολλούς με το 1:36.842 και πήρε μια πανάξια απευθείας πρόκριση για το Q2. Στην 5η θέση ολοκλήρωσε ο Peco Bagnaia με την δεύτερη Ducati μπροστά από τον Danilo Petrucci, o οποίος από το πουθενά έγραψε το 1:36.937 και θα τον δούμε στο Q2 σήμερα. Ο Brad Binder πήρε μια εξαιρετική 7η θέση όντας η ταχύτερη KTM στο FP3 μπροστά από τον Valentino Rossi που έμεινε 8ος, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Valentino Rossi και ο Joan Mir.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκπληκτικό είναι το γεγονός πως οι πρώτοι 10 στη κατάταξη χωρίζονται σε μόλις 0.469s. Όλοι αυτοί οι αναβάτες έχουν απευθείας πρόκριση στο Q2.

O Aleix Espargaro είχε πολλές πτώσεις το πρωί όμως έγραψε το ταχύτερο δεύτερο κομμάτι, αλλά ο Ισπανός έμεινε για 0.017s εκτός 10άδας. Έκπληξη η 12η θέση το Franco Morbidelli, ενώ στο Q1 θα πρέπει να δώσει τη μάχη του ο Andrea Dovizioso με χρόνο μόλις στην 14η θέση μπροστά από τον Johann Zarco. Οι πρώτοι 16 ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο, με τελευταίο να είναι ο Alex Marquez, δείχνοντας βελτίωση σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο αδερφός του, ο Marc Marquez, λίγες μόλις ημέρες μετά το χειρουργείο του επέστρεψε στην πίστα κάνοντας τον 20ο χρόνο στο 1:37.882. Ο 8 φορές Πρωταθλητής έδειξε να μην έχει σταθερό γυρολόγιο, ενώ μετά το τέλος της διαδικασίας φάνηκε αρκετά καταπονημένος.

Αποτελέσματα FP3 για το GP Ανδαλουσίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles