spot_img

GP Αραγονίας FP1: Διέλυσε από νωρίς τα χρονόμετρα ο Marquez

O Marc Marquez ξεκίνησε με πολλές ορέξεις τον εντός έδρας αγώνα του, φτάνοντας πολύ κοντά στο ρεκόρ πίστας και άφησε τους πάντες να ψάχνονται.

Ο Ισπανός στο τελευταίο γρήγορο γύρο του έκανε κάτι μαγικό και μάλιστα έχοντας κίνηση έδειξε από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό και έγραψε το 1:46.869 και ήταν μόλις 0.2s μακριά από το απόλυτο ρεκόρ πίστας που έχει ο ίδιος από το 2016. Ο χρόνος του είναι τόσο εντυπωσιακός γιατί άφησε τον Maverick Vinales στη 2η θέση 1.617s μακριά του ενώ ο Fabio Quartararo που έκλεισε τη πρώτη 3άδα ήταν 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα πιο αργός. Αν διατηρήσει αυτό το ρυθμό, από νωρίς μέσα στο τριήμερο ξέρουμε πως δύσκολα θα μπορέσει όχι να τον απειλήσει αλλά να τον πλησιάσει.

Λίγα χιλιοστά πίσω του είδαμε τον Andrea Dovizioso στη 4η θέση μπροστά από τον Jack Miller που έκλεισε τη πρώτη 5άδα. Ο Joan Mir ήταν η πρώτη Suzuki στην 6η θέση με τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Miller, μπροστά από τον Danilo Petrucci και τον πάντα δυνατό Pol Espargaro με τη KTM. Τη πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Franco Morbidelli και ο Takaagi Nakagami με πολλά ονόματα να μένουν εκτός αυτής.

Ο Alex Rins ήταν μόλις στη 13η θέση, ο Cal Crutchlow ήταν 15ος και ο Valentino Rossi ήταν στη 17η θέση, 3 ολόκληρα δευτερόλεπτα μακριά από τη κορυφή. Ο Jorge Lorenzo ολοκλήρωσε στη τελευταία θέση και ήταν 4.1s πιο αργός από τον teammate του που πετούσε στη διαδικασία.

Αποτελέσματα FP1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles