spot_img

GP Αραγονίας FP2: Η σειρά του Dani – 20ος ο Rossi

O Dani Pedrosa βρέθηκε στην κορυφή των χρόνων στο FP2 στην πίστα της Aragon, υπό βρόχινες καιρικές συνθήκες.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda ήταν πολύ δυνατός και με χρόνο στο 1:59.858 πήρε την 1η θέση στην 45λεπτη διαδικασία. Μάλιστα, ήταν ο μόνος που κατέβηκε το φράγμα των 2 λεπτών στις απαιτητικές αυτές συνθήκες.

Η πίστα ήταν αρκετά βρεγμένη, με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της, προκαλώντας πονοκέφαλο στις ομάδες για την στρατηγική και την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής. Μάλιστα, στα συνδιασμένα αποτελέσματα, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Jorge Lorenzo, ο οποίο αγώνα με τον αγώνα φαίνεται πως βελτιώνεται στην μοτοσυκλέτα του και βρίσκει σιγά σιγά τη ταχύτητα που χρειάζεται. Ο Ισπανός όμως, ήταν 0.214 πίσω από τον Pedrosa. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Johann Zarco, που συνεχίζει να δείχνει δυνατός και στην απογευματινή περίοδο.

Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε στην 4η θέση παρά το δυνατό του ξεκίνημα στη διαδικασία και ήταν 0.6s πίσω από τον teammate του. Μάλιστα, ο πρωταθλητής έκανε μόλις 7 γύρους, ενώ άλλοι έκαναν λιγότερους. Ο Karel Abraham τον ακολούθησε σε μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Τσέχο, ενώ ακολούθησαν οι Crutchlow, Lowes, Dovizioso, Aleix Espargaro & Pol Espargaro.

Κάκιστη περίοδος για την Yamaha, με τον Maverick Vinales να γράφει μόλις τον 17ο χρόνο, 1.7s πίσω από τον Pedrosa, γράφοντας 12 γύρους συνολικά. Ο τραυματίας Valentino Rossi από την άλλη ήταν στην 20η θέση, άλλα 0.3s πιο πισω, με μόλις 6 γύρους. Και οι δύο Yamaha στα συνδυασμένα αποτελέσματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός Q2, όμως ο καιρός αναμένεται να είναι καλύτερος το Σάββατο.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles