spot_img

GP Αραγονίας FP2: Η σκυτάλη στον Vinales

O Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην Aragon, με τη Yamaha να κάνει το 1-2-3.

Ο Ισπανός ήταν πολύ γρήγορος στα τελευταία λεπτά και βάζοντας φρέσκο σετ ελαστικών έγραψε το 1:48.014 και πήρε τη 1η θέση βελτιώνοντας και τον πρωινό του χρόνο. Όμως είναι ακόμα πάνω από 1 δευτερόλεπτο πιο αργός από το σημείο αναφοράς του Marquez στο FP1. Στη 2η θέση έμεινε ο Valentino Rossi με τη δεύτερη εργοστασιακή M1 και ήταν 0.057s πιο αργός από τον teammate του, ρίχνοντας τον Quartararo στη 3η θέση άλλο μισό δέκατο πιο πίσω.

Ο Marquez έμεινε στη 4η θέση εστιάζοντας στο ρυθμό αγώνα του και τη κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει στη συνέχεια του τριημέρου. Ο Pol Espargaro συνέχισε να εντυπωσιάζει με τη 5η θέση στη κατάταξη, μπροστά από τον Jack Miller Που ήταν η ταχύτερη Ducati, με τον Cal Crutchlow να ακολουθεί πίσω του και μπροστά από τον Andrea Dovizioso. O Joan Mir έφερε εντός 10άδας τη Suzuki, την οποία συμπλήρωσε ο Aleix Espargaro με την Aprilia.

Εκτός αυτής ήταν ο Alex Rins στην 11η θέση, όπως και ο Danilo Petrucci, ενώ ο Franco Morbidelli δεν κατάφερε κάτι καλύετεο από τη 14η θέση. Ο Jorge Lorenzo βελτιώθηκε στο FP2, όμως παρέμεινε 1.6s μακριά από τη 1η θέση.

Οι 10 πρώτοι της κατάταξης, έχουν για την ώρα απευθείας πρόκριση στο Q2. Αύριο στο FP3 θα δούμε μάχη για τις τελευταίες θέσεις απευθείας πρόκρισης.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles