spot_img

GP Αραγονίας QP: Άνετη pole position για Marquez

Ο Marc Marquez ήταν καταιγιστικός στις κατατακτήριες δοκιμές της Aragon, παίρνοντας ακόμα μια άνετη pole position στο 2019, μπροστά από τις Yamaha.

Ο Ισπανός μπήκε με έναν και μοναδικό στόχο, να επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί και τα κατάφερε με έναν άνετο χρόνο στο 1:47.009. Όμως το αξιοσημείωτο είναι πως δεν έφτασε σε καμία περίπτωση το χρόνο που έκανε στο FP1 τη Παρασκευή το πρωί. Όμως, ήταν 0.3s ταχύτερος του Fabio Quartararo, o οποίος προσπάθησε, ήταν πολύ ανταγωνιστικός στα τρία εκ των τεσσάρων χρονομετρημένων sector και πήρε μια πανάξια 2η θέση για τον αυριανό αγώνα που όλοι ελπίζουμε να δούμε μάχη για τη νίκη ή έστω για το βάθρο. Ο Maverick Vinales έφερε τη Yamaha στη 3η θέση και επιβεβαιώνει αυτό που βλέπουμε, πως η M1 έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχει ακόμα αρκετά περιθώρια, παρά τα 0.4s από τη Honda.

Στην 4η θέση βρέθηκε ο εντυπωσιακός Jack Miller, o οποίος είναι η μοναδική Ducati που θέλει να φέρει τη μάχη στους αντιπάλους της, εκθέτοντας τους εργοστασιακούς αναβάτες, με τον έναν εκτός Q2. O Aleix Espargaro ήταν εντυπωσιακός και πήρε τη μεσαία θέση στη δεύτερη σειρά μπροστά από τον Valentino Rossi που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση.

Ο Cal Crutchlow ηγείται της τρίτης σειράς ως η δεύτερη καλύτερη Honda, μπροστά από τους Franco Morbidelli και Joan Mir, με την Suzuki να μην έχει και τη καλύτερη ημέρα, με τον Alex Rins εκτός Q2. O Andrea Dovizioso δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 10η θέση 1.599s πίσω από τον Marquez, διαφορά εφιαλτική για την Ducati με βάση την αρχή της χρονιάς. Ο Andrea Iannone πέρασε για πρώτη φορά στο Q2 και κατετάγη 11ος μπροστά από τον Pol Espargaro που δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Aragon μετά από τραυματισμό στο χέρι.

Αποτελέσματα QP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles