spot_img

GP Αραγονίας Race: Το έκανε να φαίνεται εύκολο o Marquez

Ο Marc Marquez γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο το 200ο του GP παίρνοντας μια νίκη που τον φέρνει μια ανάσα από τον 6ο του παγκόσμιο τίτλο.

Ο Ισπανός έκανε μια τέλεια εκκίνηση και άνοιξε αμέσως διαφορά πάνω από το δευτερόλεπτο και κοίταξε να τη διατηρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην απειληθεί ποτέ. Με μια ακόμα επικράτηση ο Marquez έφτασε τους 300 βαθμούς και δεν γίνεται να είναι πιο χαρούμενος. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Andrea Dovizioso, o οποίος αναγεννήθηκε στον αγώνα και με ένα εντυπωσιακό δεύτερο μισό πέρασε όλους τους αντιπάλους του και πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που δύσκολα θα το προέβλεπε το Σάββατο. Το βάθρο έκλεισε ο Jack Miller με την ιδιωτική Ducati, o οποίος έδωσε μεγάλη μάχη με τον Maverick Vinales Και κατάφερε να τον κερδίσει στο διπλό βάθρο για την ιταλική φίρμα.

Ο Ισπανός της Yamaha από την άλλη ήταν στη 2η θέση για το μεγαλύτερο μέρος, όμως ο ρυθμός του έπεσε έντονα και δεν κατάφερε να βρεθεί για ακόμα μια φορά στο βάθρο. Στην 5η θέση έμεινε ο Fabio Quartararo που έκανε έναν μέτριο αγώνα σε σχέση με τους προηγούμενους, υποφέροντας από τον ρυθμό της M1 στο δεύτερο μισό του αγώνα. Ο Cal Crutchlow πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Honda, μπροστά από τον Aleix Espargaro που για ακόμα μια χρονιά τα πήγε περίφημα στην Aragon στην 7η θέση.

Ο Valentino Rossi έκανε έναν πολύ κακό αγώνα στην 8η θέση και ήταν 13s στα αποτελέσματα πίσω από τον Espargaro, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Alex Rins και ο Takaagi Nakagami.

O Adrea IAnnone πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην 11η θέση, με τον Danilo Petrucci να κάνει ακόμα έναν κακό αγώνα στην 12η. Την βαθμολογούμενη 15άδα έκλεισαν οι Miguel Oliveira, Joan Mir και Tito Rabat.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles