spot_img

GP Αργεντινής: Προβάδισμα για Honda και Marquez – Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Q1

Οι ελεύθερες δοκιμές του MotoGP στην Αργεντινή ολοκληρώθηκαν και η μεγαλύτερη έκπληξη αφορά τις δύο Ducati.

Η πρώτη ημέρα των ομάδων στην Termas de Rio Hondo εξελίχθηκε με πολλές ανατροπές για τις ομάδες. Ο καιρός έπαιξε τον ρόλο του, κυρίως στο FP2 και άφησε αρκετούς να ξύνουν το κεφάλι τους. Στο FP3, η βροχή έκανε την εμφάνισή της και δεν επέτρεψε στους αναβάτες να βελτιώσουν τους χθεσινούς τους χρόνους.

Ταχύτερος στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Marc Marquez, με χρόνο στο 1:39.395. Ο Ισπανός ήταν δυνατός και στο FP1, αλλά και στο FP2 και άφησε 0.4s πίσω του τον Cal Crutchlow, ενώ το 1-2-3 για την Honda ολοκλήρωσε ο Dani Pedrosa που ήταν 0.9s πιο αργός από τον teammate του.

Στην 4η θέση ήταν ο Tito Rabat που έκανε την έκπληξη ενώ την πρώτη 5άδα συμπλήρωσε ο Andrea Iannone με την Suzuki. Στην 6η θέση βρίσκουμε την πρώτη Yamaha του Maverick Vinales, με τον Valentino Rossi να είναι πίσω του. Η διαφορά της Yamaha από την Honda είναι πάνω από 1s, με τους Alex Rins, Johann Zarco και Jack Miller να κλείνουν τη πρώτη 10άδα των χρόνων.

Αυτοί οι αναβάτες θα έχουν αυτόματη είσοδο στο Q2 στις κατατακτήριες.

Η μεγάλη έκπληξη είναι φυσικά η απουσία των εργοστασιακών Ducati. Οι Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo ήταν στις θέσεις 14 και 15 αντίστοιχα και μαζί με τον Danilo Petrucci θα δώσουν μεγάλη μάχη στο Q1.

Πέραν των φαβορί, στο Q1 θα δούμε επίσης αναβάτες όπως οι Alex Espargaro, Alvaro Bautista και τις δύο KTM.

Όσον αναφορά το FP3, o Marc Marquez ήταν ταχύτερος στην βρεγμένη πίστα της Αργεντινής με χρόνο στο 1:48.896. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Johann Zarco και στην 3η ο Alvaro Bautista.

Συνδυασμένα Αποτελέσματα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles