spot_img

GP Αργεντινής QP: Στο τέλος μίλησε ο Marquez

O Marc  Marquez ήταν ανίκητος στις κατατακτήριες δοκιμές για το GP της Αργεντινής, παίρνοντας τη 5η του pole position στη συγκεκριμένη πίστα.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda στο τελευταίο του γύρο κινήθηκε στο όριο και με το 1:38.304 θα ξεκινήσει από τη 1η θέση στον αυριανό αγώνα, δείχνοντας τη δυναμική και τη θέλησή του να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Marquez επιβεβαίωσε όλους όσους τον είχαν χρήσει ως φαβορί και άφησε 0.154s πίσω του τον Maverick Vinales, o οποίος με τη Yamaha πήρε τη 2η θέση στα τελικά αποτελέσματα, δείχνοντας τη βελτίωση της M1. Πίσω του για μόλις 0.010s έμεινε ο Andrea Dovizioso με τη Ducati που έκλεισε τη πρώτη σειρά για τον αυριανό αγώνα, τον οποίο περιμένουμε σίγουρα με αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί.

Ο Valentino Rossi έμεινε στη 4η θέση και ήταν 0.2s πίσω από τον Marquez και μένει να αποδείξει πόσο πολύ μπορεί να μεταμορφωθεί στον αγώνα όπως κάνει συνήθως και δίπλα του θα έχει τους Jack Miller και Franco Morbidelli με τις Pramac Ducati και Petronas Yamaha.

Στη τρίτη σειρά έμειναν οι Fabio Quartararo, Cal Crutchlow και Takaagi Nakagami, με τον Βρετανό της LCR Honda να κάνει λάθος στο τελευταίο του πέρασμα, σε μια μέρα όπου μπορούσε να πάει καλύτερα. Ο Danilo Petrucci μόνο απογοητευμένος πρέπει να είναι με τη 10η θέση σήμερα, μπροστά από τον Jorge Lorenzo που βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία εκμάθησης της μοτοσυκλέτας του, ενώ 12ος ολοκλήρωσε ο Aleix Espargaro.

Μεγάλη έκπληξη ο αποκλεισμός των δύο Suzuki από το Q1, ενώ άσχημη ήταν η εμφάνιση του Johann Zarco που ακόμα δεν μπορεί να βρει καλό ρυθμό πάνω στη KTM του.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles