spot_img

GP Αυστραλίας FP1&2: O Iannone στη κορυφή, άσχημη πτώση για Crutchlow

O Andrea Iannone έφερε τη Suzuki στη κορυφή των χρόνων μετά τις δύο ελεύθερες δοκιμές του GP Αυστραλίας, ενώ ο Cal Crutchlow τραυματίστηκε και θα χάσει τον αγώνα.

Ο Ιταλός μπήκε στο τέλος του FP2 με νέο ελαστικό και στον 19ο από τους 19 γύρους που έγραψε, σημείωσε το 1:29.291 και πήρε την 1η θέση τη Παρασκευή, σε μια ιδανική ημέρα για τον ίδιο και την ομάδα του. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Danilo Petrucci που έκανε τη δεύτερη σερί έκπληξη στα αποτελέσματα και ήταν μόλις 0.160s πίσω από τον αναβάτη της Suzuki και ψάχνει να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα. Ο Maverick Vinales έκανε τη Yamaha να χαμογελά τη Παρασκευή με την 3η θέση στη κατάταξη, όμως τα 0.223s που θέλει για την Suzuki που είναι ο μεγάλος αντίπαλος της ομάδας σίγουρα είναι θέμα που θέλουν να αποφύγουν.

Ο Andrea Dovizioso ήταν στη 4η θέση μπροστά από τον Cal Crutchlow, o oποίος είχε μια πολύ άσχημη πτώση στο FP2, από την οποία έσπασε τον αστράγαλο του. Ως αποτέλεσμα θα χάσει τουλάχιστον αυτό τον αγώνα και η LCR Honda θα μείνει μόνο με τον Nakagami.

O Johann Zarco έμεινε στην 6η θέση μπροστά από τον πρωταθλητή του 2018, Marc Marquez, ενώ τη 10άδα έκλεισαν οι Jack Miller, Alex Rins και Valentino Rossi.

Όλοι οι παραπάνω οδηγοί έχουν για την ώρα απευθείας πρόκριση στο Q2 για τις κατατακτήριες, ενώ πέρα από τον Dani Pedrosa δεν υπήρξε άλλη έκπληξη εκτός 10άδας.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles