spot_img

GP Αυστραλίας FP3: Τρία στα τρία για τον Hamilton

O Lewis Hamilton κυριάρχησε και στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών, δείχνοντας πως η Mercedes έχει το προβάδισμα πηγαίνοντας στις κατατακτήριες.

Ο Βρετανός με φρέσκο σετ της soft γόμας έγραψε το 1:22.292 και πήρε τη 1η θέση και στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών και πηγαίνει με ψηλά το κεφάλι στις κατατακτήριες δοκιμές, όπου κυνηγά την pole position #8 στην Αυστραλία. Πίσω του βρέθηκε ο Sebastian Vettel με τη Ferrari, όντας 0.264s πίσω από τον Βρετανό και κοιτά πλέον να βρει που πρέπει να βελτιωθεί ο ίδιος και η ομάδα του για να μπορέσουν να δώσουν τη μάχη για τη pole position. Στη 3η θέση έκλεισε ο Charles Leclerc για ακόμα μια φορά, με τη διαφορά από τον teammate του να παραμένει μικρότερη από 0.2s.

Ακολούθησαν οι δύο Haas των Romain Grosjean και Kevin Magnussen, με τους δυο να είναι στο δευτερόλεπτο από τη κορυφή, φέρνοντας χαμόγελα στην αμερικανική ομάδα. Πίσω τους ήταν η πρώτη Red Bull του Pierre Gasly, ενώ ο Bottas έμεινε στην 7η θέση με λάθος στο γρήγορο γύρο του. Ο Daniil Kvyat έφερε τη Toro Rosso στη 10άδα την οποία έκλεισαν οι Max Verstappen και Daniel Ricciardo.

Εκτός 10άδας οι δύο Alfa Romeo, με τον Kimi Raikknen να έχει κίνηση στο γρήγορο χρόνο του, ενώ η πρώτη McLaren ήταν του Carlos Sainz στη 13η θέση μπροστά από τον Sergio Perez. Τελευταίες και με τεράστια διαφορά οι δύο Williams, με τον George Russel στη 19η θέση να είναι 3.6s πίσω από τον Hamilton.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles