spot_img

GP Αυστραλίας QP: Vinales δίχως αντίπαλο

Ο Maverick Vinales ήταν ο πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Αυστραλίας και έδωσε στη Yamaha την pole position, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Ο Ισπανός απέδειξε τη ταχύτητά του και με το 1:28.492 απέδειξε πως δεν είχε αντίπαλο και πήρε τη pole position και κοιτάει τη νίκη μετά από πολύ καιρό για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha σε ένα παράξενο τριήμερο. Ο χρόνος του ήταν τόσο εντυπωσιακός που άφησε μισό δευτερόλεπτο πίσω τον Fabio Quartararo,  o οποίος πέρασε από το Q1 για να πλασαριστεί στη πρώτη σειρά και μπροστά από τον Marc Marquez που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 3η θέση, όμως στον αγώνα είναι δεδομένο πως θα είναι ταχύτατος.

Ο Valentino Rossi ήταν πολύ γρήγορος και πήρε ένα καλό αποτέλεσμα με την 4η θέση, μπροστά από τον αναγεννημένο Danilo Petrucci, ενώ ο Cal Crutchlow έδειξε ταχύτητα και έκλεισε τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Οι δύο Aprilia Με τον Aleix Espargaro μπροστά για 0.023s από τον Andrea Iannone ακολούθησαν, με τον Jack Miller να είναι ταχύτερος του Andrea Dovizioso. O Franco Morbidelli δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 11η θέση, ενώ από τελευταίος στη τέταρτη σειρά θα εκκινήσει ο Alex Rins με τη Suzuki.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εντυπωσιακές κατατακτήριες δοκιμές για τον Johann Zarco στη 14η θέση, πολύ μπροστά από τον Jorge Lorenzo, ενώ πολύ κακές κατατακτήριες δοκιμές για τις KTM στην 17η και 18η θέση.

Αποτελέσματα QP – GP Αυστραλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles