spot_img

GP Αυστραλίας Race: Κανείς δεν κερδίζει τον Marquez

Ο Marc Marquez ήταν ο μεγάλος νικητής του GP Αυστραλίας στο Phillip Island, σε μια μεγάλη μάχη που κρίθηκε στον τελευταίο γύρο του αγώνα.

Ο Ισπανός ήταν φοβερός παρά τη κακή εκκίνηση του και έδειξε πως έχει τη ταχύτητα να παλέψει για τη νίκη παρά τη διαφορά από τις κατατακτήριες. Στο τέλος ήταν εκείνος και ο Maverick Vinales που ξεχώρισαν στη πίστα και η μάχη τους κράτησε μέχρι τον τελευταίο γύρο. Ο Vinales προσπάθησε να κάνει μια κίνηση 3 στροφές πριν το τέλος όμως ήταν ανοιχτή η γραμμή του και έπεσε με αποτέλεσμα ο Marquez να πάρει ακόμα μια νίκη και απέδειξε πως είναι για το 2019 σχεδόν ανίκητος στον αγώνα.

Η μάχη για τη 2η θέση ήταν τεράστια, όμως ο Cal Crutchlow ήταν εκείνος που ξεχώρισε για να πάρει ένα μεγάλο βάθρο 1 χρόνο μετά το ατύχημά του, ενώ λίγο πίσω του είχε ένα τεράστιο τρενάκι οδηγών που μάχονταν ρόδα με ρόδα. Τελικά η μάχη ήταν ανάμεσα σε δύο ιδιωτικές Ducati, με τον Jack Miller να κερδίζει τον teammate του, Peco Bagnaia και να παίρνει το βάθρο για την ομάδα της Pramac.

Τη πρώτη 5άδα έκλεισε ο Joan Mir για τη Suzuki μπροστά από τον εντυπωσιακό Andrea Iannone, o οποίος έδειξε πως είναι σπεσιαλίστας στη συγκεκριμένη πίστα με την 6η θέση. Ο Andrea Dovizioso έμεινε μόλις στην 7η θέση, ενώ ο Valentino Rossi μη μπορώντας κάτι καλύτερο, πήρε την 8η θέση. Πίσω του ακολούθησε ο Alex Rins και τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Aleix Espargaro.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μέτριο αγώνα από τον Franco Morbidelli για να πάρει την 11η θέση μπροστά από τον Pol Espargaro και τον Johann Zarco που βαθμολογήθηκε στο πρώτο του αγώνα με τη Honda, ενώ τη βαθμολογούμενη 15άδα έκλεισαν οι Abraham και Syahrin. Απογοητευτικός ο Jorge Lorenzo που έμεινε 1 ολόκληρο λεπτό πίσω στη κατάταξη.

Στο πρώτο γύρο είδαμε μια σύγκρουση ανάμεσα στους Danilo Petrucci και Fabio Quartararo που έβγαλε και τους δύο εκτός αγώνα.

Αποτελέσματα του GP Αυστραλίας για το MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles