spot_img

GP Αυστρίας: Οι πρώτες εικόνες των paddock της πίστας

Η Formula 1 επιστρέφει αυτό το σαββατοκύριακο με τον εναρκτήριο αγώνα του GP Αυστρίας, σε μια περίοδο όπου θα αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις, έχοντας ως νέα καθημερινότητα το social distancing και άδειες κερκίδες.

Για πρώτη φορά ίσως στα χρονιά, η Formula 1 θα δει την έναρξη της σεζόν δίχως τη παρουσία θεατών στις κερκίδες, καθώς η πανδημία του Covid 19, είχε βάλει φρένο σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Πλέον όμως ήρθε η μεγάλη στιγμή για επιστροφή στη δράση, από την πίστα του Red Bull Ring.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα paddock είδαν το φως της δημοσιότητας και μπορούμε να παρατηρήσουμε τις αλλαγές στο στήσιμο των motor homes των οδηγών. Ορισμένοι οδηγοί, όπως ο Sebastian Vettel, δεν θα μείνουν στο ξενοδοχείο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και αν κάποιος βρεθεί θετικός στον ιό δεν θα αγωνιστεί στο Grand Prix. Μπορείς να διαβάσεις το πρόγραμμα για το GP Αυστρίας εδώ.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα paddock του Red Bull Ring. Το άρθρο θα ανανεώνεται με ό,τι καινούριο απαθανατίζει ο φακός από την πίστα του Spielberg.

GP ΑυστρίαςGP ΑυστρίαςGP ΑυστρίαςGP ΑυστρίαςGP ΑυστρίαςGP Αυστρίας

Μπορείς να ακούσεις στο παρακάτω Link την εκπομπή “Slipstream” όπου κάνουμε το preview της σεζόν του 2020, με προβλέψεις και σχόλια γύρω από την επικαιρότητα της Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles