spot_img

GP H.Π.Α. FP2: Hamilton στη κορυφή και μετά το χάος

Ο Lewis Hamilton πήρε τη πρώτη θέση και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο βρεγμένο και δείχνει να είναι σε δικό του ρυθμό.

Ο Βρετανός βγήκε για μία και μοναδική προσπάθεια στα τελευταία λεπτά του FP2 και με τα ενδιάμεσα ελαστικά έγραψε το 1:48.716 για να πάρει και πάλι την 1η θέση στη κατάταξη. Ο ρυθμός του ήταν φανταστικός και άφησε 1 δευτερόλεπτο πίσω του τον Pierre Gasly που έκανε την έκπληξη στη 2η θέση με φρέσκο σετ ελαστικών. Ο Max Verstappen ήταν εκείνος που έκλεισε στη 3η θέση της κατάταξης και ήταν μόλις 0.070s μακριά από τον Γάλλο.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Fernando Alonso με την McLaren όντας 3 δευτερόλεπτα μακριά από τη κορυφή, ενώ στη 5η θέση έμεινε ο Nico Hulkenberg με την Renault. Οι χρόνοι δεν ήταν αντιπροσωπευτικοί, με τους Brendon Hartley, Marcus Ericsson, Stoffel Vandoorne, Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel να κλείνουν τη 10άδα.

Μόλις 15 οδηγοί έγραψαν χρονομετρημένη προσπάθεια στο FP2, με αρκετούς από αυτούς να έχουν το σετ με το οποίο κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος του FP1. Μια από τις ομάδες που το επέλεξε ήταν η Ferrari, με τη διαφορά των 5 δευτερολέπτων στη περίπτωση του Vettel να μην είναι πραγματική.

Στο FP2 είδαμε δράση για λιγότερο από 30 λεπτά, καθώς η έντονη βροχόπτωση δεν επέτρεψε στις ομάδες να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που θα επιθυμούσαν. Η πρόβλεψη για τον καιρό κάνει λόγο για βροχή και το Σάββατο, με τις συνθήκες να καλυτερεύουν τη Κυριακή.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles