spot_img

GP Ιαπωνίας FP3: Μεικτές συνθήκες αλλά και πάλι ταχύτερος ο Hamilton

Ο Lewis Hamilton ήταν ταχύτερος και στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών, η οποία επηρεάστηκε από βροχή αλλά και κόκκινη σημαία.

Ο Βρετανός ξεκίνησε δυναμικά τη διαδικασία, όμως βγήκε όταν έπεφταν έντονα οι ψιχάλες στη Suzuka, που έβαλαν φρένο στη διαδικασία για λίγη ώρα. Στα τελευταία 20 λεπτά, η κατάσταση βελτιώθηκε και με την super-soft γόμα έγραψε το 1:29.599, χρόνος πιο αργός σε σχέση με χθες. Η μεγάλη διαφορά ήταν η απόσταση από τη Ferrari, με τον Sebastian Vettel να ολοκληρώνει 2ος, 0.116s μακριά. Ο Kimi Raikkonen ήταν στη 4η θέση, 0.4s μακριά, μπροστά από τους Max Verstappen και Valtteri Bottas.

O Daniel Ricciardo ήταν μπροστά από τον Esteban Ocon, ενώ τη 10άδα έκλεισαν οι Sergio Perez, Carlos Sainz και Kevin Magnussen.

Οι χρόνοι στη τελευταία περίοδο δεν ήταν αντιπροσωπευτικοί λόγω της κατάστασης της πίστας, ενώ και ο αέρας ήταν αρκετά ισχυρός ώστε να επηρεάσει τα χρονόμετρα. Αν οι συνθήκες δεν αλλάξουν όμως, τα χρονόμετρα θα πέσουν κι άλλο και θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο των ομάδων.

Ο Nico Hulkenberg στα τελευταία λεπτά είχε έξοδο στο πρώτο κομμάτι της πίστας και διέλυσε το πίσω μέρος του μονοθεσίου του προκαλώντας τη κόκκινη σημαία. Αυτό έβαλε τέλος στις προσπάθειες αρκετών οδηγών, που τώρα θα περιμένουν τις κατατακτήριες ώστε να δουν που βρίσκεται ο καθένας.

Αποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles