spot_img

GP Ισπανίας FP1&2: Τον πρώτο λόγο η Yamaha

Ο Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος στη Βαλένθια για το FP1&2 του GP Ισπανίας, με τον Valentino Rossi να έχει δύο σφοδρές πτώσεις.

Ο Γάλλος μπήκε στο FP2 και βελτίωσε σημαντικά τον χρόνο του και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο 1:30.735 και πήρε τη 1η θέση και την ιδανική ψυχολογία για τη συνέχεια του τριημέρου. Ο Quartararo ψάχνει τη πρώτη του νίκη και σίγουρα θα ήθελε να κλείσει τη χρονιά με τον ιδανικό τρόπο. Για να τα καταφέρει θα έχει την ισπανική αρμάδα να κερδίσει, αρχικά τον Vinales που ήταν στη 2η θέση, 0.148s πίσω του κάνοντας το 1-2 για τη Yamaha και σίγουρα ο Ισπανός θέλει να συνεχίσει με νίκες. Ο Marc Marquez ήταν και πάλι εκεί όντας ο τελευταίος στο 1:30 και αύριο θα προσπαθήσει να ανέβει θέσεις, με τον αγώνα να είναι φυσικά κρίσιμος.

Ο Jack Miller ήταν ο ταχύτερος αναβάτης για τη Ducati και ήταν στη 4η θέση της κατάταξης με χρόνο στο 1:31.000 και άφησε στη 5η θέση τον Franco Morbidelli που και πάλι ήταν 0.4s πίσω από τον teammate του. Ο Ιταλός χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα, όπως και οι δύο Suzuki των Alex Rins και Joan Mir στις θέσεις 6 και 7, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Aleix Espargaro στην 8η θέση μπροστά από τον Andrea Dovizioso και τον Johann Zarco που έκλεισε τη πρώτη 10άδα.

Και οι 10 πρώτοι έχουν μέχρι στιγμής χρόνο που τους δίνει απευθείας πρόκριση στο Q2 για την ώρα, όμως αναμένεται πολλά να αλλάξουν στο FP3 αύριο το πρωί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκτός αυτής είχαμε αρκετά σημαντικά ονόματα που θα παλέψουν αν βελτιωθούν αύριο, όπως ο Cal Crutchlow, ο Danilo Petrucci και ο Valentino Rossi. O Ιταλός είχε πτώση το πρωί στη στροφή 4, ενώ στο FP2 έπεσε στη στροφή 10 διαλύοντας την Μ1 του.

Ο Jorge Lorenzo έμεινε στην 16η θέση της ημέρας, 1.1s μακριά από τη κορυφή, στο τελευταίο αγώνα της καριέρας του όπως ο ίδιος ανακοίνωσε τη Πέμπτη και σίγουρα θα θέλει να βελτιωθεί ώστε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα FP1&2 – GP Ισπανίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles