spot_img

GP Ισπανίας FP1&2: Μπροστά ο Marquez και ακολουθούν οι Ducati

O Marc Marquez ήταν ο ταχύτερος οδηγός την Παρασκευή στην πίστα της Aragon, ενώ οι δύο αναβάτες της Ducati τον ακολουθούν πίσω του.

Ο Ισπανός στη τελευταία προσπάθεια του στο FP2 έγραψε το 1:47.382, χρόνος ο οποίος ήταν ότι ταχύτερο είδαμε σήμερα και δείχνει δυνατός για ένα καλό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα του. Όμως, οι αντίπαλοι του δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ο Jorge Lorenzo βρέθηκε στην 2η θέση, 0.138s πίσω του, με τον Ισπανό να θέλει να επανορθώσει για τη πτώση του στο Misano. Πίσω του, ακολούθησε ο Andrea Dovizioso o oποίος ήταν 0.4s μακριά από τον Marquez, όμως αύριο η μάχη μεταξύ των τριών φαβορί αναμένεται μεγάλη.

Στην 4η θέση ακολούθησε ο Cal Crutchlow ενώ πίσω του έκλεισε την 5άδα Andrea Iannone με την Suzuki, o οποίος ήταν στις πρώτες θέσεις από νωρίς στη διαδικασία. Ο Danilo Petrucci έμεινε στην 6η θέση μπροστά από τον Dani Pedrosa, ενώ ο Alvaro Bautista έμεινε στην 8η θέση. Αυτό σημαίνει πως 7 από τις 8 πρώτες μοτοσυκλέτες είναι είτε της Honda, είτε της Ducati.

Την 10άδα έκλεισαν οι Valentino Rossi και Maverick Vinales, με την Yamaha να δείχνει μουδιασμένη για την ώρα, όμως αύριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές. Και οι 10 πρώτοι αναβάτες έχουν μέχρι στιγμής την πρόκριση για το Q2 απευθείας.

Σήμερα στην Aragon είδαμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες στη πίστα, κάνοντας λίγο πιο δύσκολο το έργο των οδηγών. Αύριο στο FP3, οι αναβάτες θα δοκιμάσουν και με πιο ήπιες θερμοκρασίες να βελτιώσουν τους χρόνους τους, πράγμα που θα έχει ενδιαφέρον στην απευθείας πρόκριση.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles