spot_img

GP Ισπανίας FP2: 1-2 η SRT Yamaha με Morbidelli στη κορυφή

Το FP2 του GP Ισπανίας στη Jerez είχε πρωταγωνιστές τους αναβάτες των ιδιωτικών Yamaha, με τον Franco Morbidelli να είναι ο ταχύτερος όλων.

Ο Ιταλοβραζιλιάνος έκανε έναν πολύ δυνατό χρόνο στο τέλος της διαδικασίας για να πάρει την 1η θέση στο 1:38.125, όμως δεν ήταν αρκετός για να πάρει την απευθείας θέση στο προσωρινό Q2. Η κατάσταση της πίστας δεν ήταν η ιδανική με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει αρκετά και δεν είδαμε πολύ ταχύτερους χρόνους. Ο Fabio Quartararo ολοκλήρωσε στην 2η θέση στη τελική κατάταξη και ο ίδιος επίσης δεν έχει προς το παρόν θέση στο Q2 και αύριο στο FP3 θα πιέσει ακόμα περισσότερο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Όμως, οι συνθήκες μας έδωσαν το 1-2 για την Yamaha, όμως όχι την εργοστασιακή. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο Brad Binder, φέρνοντας την KTM σε μια εντυπωσιακή 3η θέση στην κατάταξη, δείχνοντας πως η μοτοσυκλέτα μπορεί να αποδώσει καλά και σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Marc Marquez πήρε την 4η θέση στη κατάταξη με το 1:38.369 και μία πτώση στην Τ2, μπροστά από τον Pol Espargaro που έφερε την δεύτερη KTM στις πέντε πρώτες θέσεις της κατάταξης. Ο Cal Crutchlow δείχνει να βολεύεται αρκετά και είχε ακόμα μια πολύ θετική εμφάνιση στην 6η θέση, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Maverick Vinales, Johann Zarco, Andrea Dovizioso και Peco Bagnaia.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκτός 10άδας ήταν οι Iker Lecuona, Alex Rins, Joan Mir και Jack Miller, με τους αναβάτες αυτούς να μοιράζονται το γεγονός πως οι χρόνοι τους από το FP1, τους κρατάνε προς το παρόν εντός της απευθείας συμμετοχής στο Q2. Μέτρια εμφάνιση και πάλι έκανε ο Danilo Petrucci στην 13η θέση, ενώ ο Valentino Rossi βρέθηκε μόλις 20ος, ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή.

Αποτελέσματα FP2 για το GP Ισπανίας του MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles