spot_img

GP Ισπανίας FP3: Ταχύτερος ο Crutchlow, εκτός Q2 οι δύο Yamaha

O Cal Crutchlow βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων στη Τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη πίστα της Aragon, με τη διαδικασία αυτή να κρίνει την απευθείας πρόκριση στο Q2.

O Βρετανός παρά τη πτώση του, κατάφερε να βελτιώσει τον χθεσινό του χρόνο και να γράψει το 1:47.393 και ήταν 0.011s πιο αργός από τον χθεσινό χρόνο του Marc Marquez. Πίσω του βρέθηκε ο Jack Miller που πήρε επίσης την απευθείας πρόκριση, ενώ ο Andra Dovizioso βελτιώθηκε από χθες και έφτασε τον teammate του στο ίδιο δέκατο.

Ο Andrea Iannone επίσης βελτίωσε τον χθεσινό του χρόνο και παρέμεινε δυνατός στη 10άδα, μπροστά από τον Marquez που περιορίστηκε στην 5η θέση. Δυνατό πρόσωπο έδειξε σήμερα και ο Dani Pedrosa, μπροστά από τους Danilo Petrucci, Alvaro Bautista, o Alex Rins που βρέθηκε στους ταχύτερους 10 και ο  Jorge Lorenzo.

To FP3 ολοκληρώθηκε με 5 Ducati να είναι στη 10άδα και να παίρνουν την απευθείας πρόκριση για το Q2. Τρεις Honda και δύο Suzuki συμπλήρωσαν τις θέσεις, ενώ καμία Yamaha δεν κατάφερε να κάνει ανταγωνιστικό χρόνο.

Τόσο ο Valentino Rossi αλλά και ο Maverick Vinales είχαν εφιαλτικό πρωινό και έμειναν στις θέσεις 11 για τον Ισπανό και 18 για τον Ιταλό, ο οποίος μάλιστα στη τελευταία του προσπάθεια είχε πτώση. Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τους Ιάπωνες που θα έχουν δύσκολο έργο στο Q1.

Άσχημη πτώση είχε ο Pol Espargaro κατά τη διάρκεια του FP3, με τους γιατρούς να έχουν άσχημα νέα για τον Ισπανό που αναμένεται να χάσει τον αγώνα.

Αποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles