spot_img

GP Ισπανίας QP: Η τελευταία pole στον Quartararo

Ο Fabio Quartararo ήταν ο πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ισπανίας για το φινάλε της χρονιάς, νικώντας τον Marc Marquez.

O Γάλλος μπήκε στο Q2 με έναν και μοναδικό στόχο, ο οποίος επετεύχθη και ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα. Με έναν ακόμα καταπληκτικό γύρο, σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:29.978 και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και αύριο θα κυνηγήσει τη πρώτη του νίκη με στόχο να κλείσει με το καλύτερο τρόπο το 2019. Όμως θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό, μιας και ο Marc Marquez έμεινε στη 2η θέση για 0.032s και σίγουρα αύριο δεν θα αφήσει τον οδηγό της Yamaha έτσι, σε μια τελευταία παράσταση. Δίπλα τους στη πρώτη σειρά θα εκκινήσει ο Jack Miller, o οποίος επιβεβαίωσε τη δυναμική του στο Ricardo Tormo και αύριο θα είναι από τους πρωταγωνιστές.

Αρκετά μακριά από τη κορυφή, αλλά στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης έμεινε ο Maverick Vinales, καθώς έκανε μόλις το 4ο χρόνο και ήταν 0.2s πίσω από τον Quartararo και αύριο σίγουρα θα θέλει κάτι καλύτερο. Στη 5η θέση έμεινε ο Franco Morbidelli με τη τρίτη Yamaha, ενώ ακολούθησε ο Andrea Dovizioso, ενώ οι δύο Suzuki ακολούθησαν στις θέσεις 7 και 8, με τον Joan Mir να κερδίζει τον Alex Rins. Οι Cal Crutchlow και Danilo Petrucci έκλεισαν τη 10άδα, ενώ ο Pol Espargaro άφησε τον Valentino Rossi στη 12η θέση για την αυριανή εκκίνηση σε ένα φοβερό Q2.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Johann Zarco έμεινε μόλις στη 13η θέση καθώς δεν πέρασε από το Q1, ενώ ο Jorge Lorenzo στο τελευταίο του αγώνα θα ξεκινήσει από τη 16η θέση.

Αποτελέσματα QP – GP Ισπανίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles