spot_img

GP Ισπανίας QP: Pole έκπληξη για Vinales

Ο Maverick Vinales ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές για τον αγώνα της Βαλένθια και αύριο θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Ισπανός ήταν φοβερός στα τελευταία λεπτά του Q2, έχοντας περάσει από το Q1, το οποίο διεξήχθη στο στεγνό και με χρόνο στο 1:31.312 πανηγύρισε την 6η pole στη καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία και πρώτη από την Aragon του 2017. Ο Vinales «χτύπησε» εκεί που έπρεπε, επιβεβαίωσε τη πρόοδο της Yamaha και ήταν μόλις 0.068s ταχύτερος του Alex Rins, που έδειξε να έχει τη ταχύτητα και αύριο θα εκκινήσει από την 2η θέση. Την πρώτη σειρά έκλεισε ο Andrea Dovizioso με την Ducati, ο οποίος έχανε πολύ χρόνο στο τελευταίο κομμάτι, που ενδέχεται να του στέρησε την 1η θέση.

O Danilo Petrucci θα είναι σίγουρα απογοητευμένος με την 4η θέση μπροστά από τον Marc Marquez, o οποίος μάλιστα είχε πτώση στην αρχή του Q2. O Ισπανός έδειχνε να έχει χτυπήσει στο αριστερό του χέρι, όμως με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα, κατάφερε να έρθει στη δεύτερη σειρά. Ο Pol Espargaro έκανε ακόμα έκπληξη σήμερα στην 6η θέση, μπροστά από τους Andrea Iannone, Aleix Espargaro Dani Pedrosa και Jack Miller.

O Johann Zarco έμεινε στην 11η θέση και ξέρει πως έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη pole position όταν και είχε πτώση ενώ ήταν έτοιμος να σπάσει τον χρόνο του Vinales.

Αποτελέσματα QP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles