spot_img

GP Ισπανίας QP: Ξανά στην pole o Lorenzo με φοβερό χρόνο

O Jorge Lorenzo έκανε το αδύνατο δυνατό και πήρε την τρίτη σερί του pole position για φέτος και πρώτη φορά με την Ducati στο MotoGP.

O Ισπανός  έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στον τελευταίο του γύρο στο Q2 και έγραψε το 1:46.881 για να πάρει την pole position για τον 14ο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Δίπλα του, βρέθηκε ο Andrea Dovizioso κάνοντας το 1-2 για την Ducati και έχασε την pole για μόλις 0.014s και σίγουρα δεν θα είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε στην 3η θέση, καθώς ο ίδιος «αυτοκτόνησε» στη τελευταία του προσπάθεια, μιας και πίεσε κατά πολύ πέρα από τα όρια. Όμως, ολοκλήρωσε στη πρώτη σειρά και αύριο είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί για τη νίκη.

Στην 4η θέση έκλεισε ο Cal Crutchlow, παρά την εντυπωσιακή του πτώση στον τελευταίο γύρο στο Q2 και πήρε την 1η θέση στους ιδιωτικούς αναβάτες. Δίπλα του, θα εκκινήσει ο Andrea Iannone σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον ίδιο, ενώ στην 6η θέση ολοκλήρωσε o Dani Pedrosa σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του φέτος.

Πίσω του έμειναν οι Danilo Petrucci, Alvaro Bautista και ο Alex Rins που έχασε από τον teammate του, ενώ στη τέταρτη σειρά έκλεισαν οι Jack Miller, Maverick Vinales και ο Takaagi Nakagami, με τους δύο τελευταίους να προκρίνονται από το Q1.

H Yamaha ήταν και πάλι η μεγάλη χαμένη με μόλις μία συμμετοχή στο Q2, με τον Zarco να μέινει στην 14η θέση και τον Valentino Rossi πίσω σε μια απογοητευτική 18η θέση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles