spot_img

GP Jerez FP2: Κυριαρχία για την Honda με τον Crutchlow στη κορυφή

O Cal Crutchlow ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, με την Honda να γράφει το 1-2.

Ο Βρετανός έβαλε φρέσκα ελαστικά στο τέλος της διαδικασίας και μετά από μια σειρά από γρήγορα περάσματα, έγραψε το 1:38.614 και ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της ημέρας. Πίσω του, είχε τον Dani Pedrosa, ο οποίος ήταν 0.028s πίσω από τον αναβάτη της LCR Honda και επιβεβαίωσε πως έχει τη ταχύτητα στη συγκεκριμένη πίστα. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο Johann Zarco, o οποίος ήταν η πρώτη Yamaha και βρέθηκε μόλις 0.091s πίσω από τον Crutchlow.

 Στην 4η θέση βρέθηκε ο φορμαρισμένος Andrea Iannone, με τον Marc Marquez να κλείνει τη πρώτη 5άδα, όμως είχε πτώση στα τελευταία λεπτά. Στις θέσεις 6 και 7 βρέθηκαν οι αναβάτες της Ducati, με τον Andrea Dovizioso μπροστά από τον Jorge Lorenzo, με τους δύο να είναι λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο μακριά από τη κορυφή.

Ακολούθησαν οι Jack Miller, Valentino Rossi και ο Maverick Vinales έκλεισε την πρώτη 10άδα, όμως ο Ισπανός δεν έχει ακόμα χρόνο πρόκρισης για το Q2. Την τελευταία θέση την έχει ο Pol Espargaro που βρέθηκε στην 11η θέση.

Δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη μετά και το FP2, με την Aprilia να είναι η ομάδα που φαίνεται να δυσκολεύεται περισσότερο απ’όλες. Ο Aleix Espargaro ήταν μόλις στην 21η θέση και ο Scott Redding στην 24η.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο, με το FP3, το FP4 και τις κατατακτήριες δοκιμές.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles