spot_img

GP Καταλωνίας QP: Ιπτάμενος Lorenzo στο Montmelo

O Jorge Lorenzo πήρε μια μεγάλη pole position για το GP Ισπανίας στη πίστα της Βαρκελώνης και επιβεβαίωσε πως επέστρεψε για τα καλά.

O Ισπανός ήταν ταχύτατος στο Q2 και στην τελευταία του προσπάθεια, έγραψε το τρομερό 1:38.680 για να πανηγυρίσει την πρώτη του pole position με την Ducati. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Marc Marquez, o oποίος ήταν και στο Q1, αλλά ηττήθηκε στο τέλος για μόλις 0.066s και αύριο σίγουρα θα είναι στο παιχνίδι της νίκης. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο Andrea Dovizioso με την δεύτερη Ducati και ολοκλήρωσε την πρώτη σειρά για την αυριανή εκκίνηση, με τους τρεις να δείχνουν τον δρόμο στους υπόλοιπους.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Maverick Vinales με την πρώτη Yamaha, με τον Ισπανό όμως να είναι 0.4s από την κορυφή και σίγουρα αύριο θα επιχειρήσει για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δίπλα του θα βρει τον Andrea Iannone με την Suzuki, o οποίος ίσως θα ήθελε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ τη δεύτερη σειρά έκλεισε ο Danilo Petrucci με την ιδιωτική Ducati.

Πρώτος από τη τρίτη σειρά είναι ο Valentino Rossi, ο οποίος έπεσε πολύ από την pole στο Mugello και δίπλα του θα βρει τους Johann Zarco και Tito Rabat.

Oι Cal Crutchlow, Dani Pedrosa και Takagi Nakagami ακολούθησαν και έκλεισαν την τέταρτη σειρά της εκκίνησης.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles