spot_img

GP Καταλωνίας Race: Νίκη Lorenzo για δεύτερο σερί αγώνα

O Jorge Lorenzo ήταν ο μεγάλος νικητής της του GP Ισπανίας στη πίστα του Montmelo και πήρε τη δεύτερη σερί του νίκη μετά και το Mugello.

O Ισπανός έχασε την πρωτοπορία στην εκκίνηση, αλλά γρήγορα ανέκτησε την 1η θέση στον αγώνα και δενκοίταξε ποτέ πίσω για να κάνει το back to back στην Βαρκελώνη. Έτσι, πήρε την τρίτη νίκη της Ducati φέτος, με τις δύο να έχουν έρθει από τα χέρια του. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Marc Marquez με την Honda, κάνοντας το 1-2 για τους Ισπανούς αναβάτες και πήρε 20 πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και μεγάλωσε τη διαφορά του. Ο Valentino Rossi έκανε έναν πολύ ήσυχο αγώνα και ολοκλήρωσε το βάθρο των νικητών, παίρνοντας ακόμα ένα αποτέλεσμα για την Yamaha, όμως λείπει το κάτι παραπάνω για να διεκδικήσει ακόμα τη νίκη.

Ο Cal Crutchlow έδωσε μεγάλες μάχες για την 4η θέση με τον Dani Pedrosa και βγήκε νικητής, επιστρέφοντας στα καλά αποτελέσματα για τον ίδιο και την ομάδα του. Την πρώτη 5άδα έκλεισε ο Dani PEdrosa, o οποίος πήρε επιτέλους ένα καλό αποτέλεσμα μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο Maverick Vinales ήταν στην 6η θέση σε ακόμα ένα μέτριο αποτέλεσμα για τον ίδιο, μπροστά από τον Johann Zarco.

Ακολούθησε ο Danilo Petrucci, με τον Alvaro Bautista στην 9η θέση, ενώ κακό αγώνα είχε ο Andrea Iannone που έκλεισε την πρώτη 10άδα.

Ο Andrea Dovizioso ήταν η μεγάλη απογοήτευση του αγώνα, όταν στον πέμπτο γύρο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στη στροφή 5 και είχε πτώση που τον  έφερε εκτός αγώνα και πιθανότατα εκτός μάχης πρωταθλήματος.

Πολλές ήταν οι πτώσεις και οι εγκαταλείψεις, με μόνο 13 αναβάτες να τερματίζουν στο τέλος τον αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles