spot_img

GP Κατάρ Race: H ιστορία επαναλήφθηκε

O Andrea Dovizioso πήρε μια μεγάλη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα του 2019, ο οποίος ήταν μια επανάληψη του περσινού στη μάχη του με τον Marc Marquez.

Ο Ιταλός έκανε μια εξαιρετική εκκίνηση και έστριψε 1ος, παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος δίνοντας εντυπωσιακές μάχες και έδωσε μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους του πως φέτος θα διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Το κρίσιμο προσπέρασμα έγινε μάλιστα στον τελευταίο γύρο όταν και πέρασε στη στροφή 1 τον Marc Marquez, o oποίος του επιτέθηκε στην 6 και στην τελευταία στροφή για τη νίκη, αλλά όπως και το 2018 δεν κατάφερε να παραμείνει μπροστά. Μας χάρισαν όμως μια εντυπωσιακή μάχη με εξαιρετικό photo finish και σίγουρα είναι η πρώτη από πολλές που θα δούμε μέσα στο 2019. Στη 3η θέση ολοκλήρωσε o Cal Crutchlow που επέστρεψε δυνατά στους αγώνες και κέρδισε τον Alex Rins στο νήμα για το τελευταίο σκαλί του βάθρου, ακριβώς πίσω από τους δύο πρώτους.

Ο Valentino Rossi έκανε και πάλι μια από τις κλασικές εμφανίσεις του που επιστρέφει δυναμικά από ένα κακό Σάββατο και πήρε τη 5η θέση όντας η πρώτη Yamaha, σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τον ίδιο. Η τελική της M1 δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα, όμως κατάφερε στα ίσα να κερδίσει τους Danilo Petrucci και τον teammate του, Maverick Vinales, που είχε έναν πολύ κακό αγώνα ξεκινώντας από την pole position. Εξαιρετικό ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία για τον Joan Mir που έδινε πολλές μάχες στις μπροστά θέσεις στην αρχή του αγώνα, αλλά έδειξε πως τον περιμένει μια μεγάλη καριέρα.

Τη 10άδα έκλεισαν οι Takaagi Nakagami και ο Aleix Espargaro, μπροστά από τους Franco Morbidelli και τον Pol Espargaro σε ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα για την KTM. O τραυματίας και με πόνους από τις πτώσεις του Σαββάτου, Jorge Lorenzo βρέθηκε 13ος και τα μόνο που θα σκέφτεται τώρα είναι το να αναρρώσει το συντομότερο, ενώ τη 15άδα έκλεισαν οι Andrea Iannone και Johann Zarco.

Αποτελέσματα Αγώνα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles