spot_img

GP Κίνας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα

O τρίτος αγώνας της χρονιάς ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακός, με τον Daniel Ricciardo να παίρνει μια τρομερή νίκη, με απαιτητικό τρόπο.

Το GP Κίνας εξελίχθηκε με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ότι θα περίμενε κανένας. Ο Sebastian Vettel εκκίνησε από την pole position, όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση.

Όμως, ο σταρ του αγώνα ήταν ο Daniel Ricciardo, ο οποίος έστω και με φρέσκια γόμα έδειξε ταχύτητα και με εκπληκτικά προσπεράσματα, κυρίως στον Bottas Πήρε μια μεγάλη νίκη.

Μετά τον αγώνα ήταν άκρως ευχαριστηκέμνος, αλλά και συγκινημένος.

Φαίνεται τελικά πως δεν κερδίσω βαρετούς αγώνες. Όσον αναφορά τα προσπεράσματα, πρέπει να γλύφεις το γραμματόσημο και μετά να το στείλεις. Πριν από 24 ώρες, σκεφτόμουν πως σίγουρα θα ξεκινήσω από τη τελευταία θέση. Ευχαριστώ τους πάντες και φυσικά τους μηχανικούς που δούλεψαν τόσο σκληρά.

Ο Valtteri Bottas βρέθηκε στη 2η θέση για δεύτερο σερί αγώνα, όμως το SC δεν του επέτρεψε να πάρει τη πρώτη νίκη της χρονιάς για την Mercedes.

O αγώνας εξελίχθηκε καλά για εμάς. Όμως άλλαξαν τα πράγματα όταν μπήκαν στα pit στο Safety Car. Από τότε κι έπειτα είχαμε πρόβλημα.

Ο Kimi Raikkonen έκλεισε το βάθρο, σε ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα για τον ίδιο, με βάση το πώς είχε εξελιχθεί μέχρι εκείνο το σημείο ο αγώνας.

Θα δεχθώ το σημερινό αποτέλεσμα, διότι σε ένα σημείο φαινόταν πως δεν θα πάρω τίποτα σήμερα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles