spot_img

GP Μ. Βρετανίας FP1: Ταχύτερος ο Vinales και 1-2 η Yamaha

H Yamaha ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το GP της Μ. Βρετανίας, καθώς έκανε το 1-2 σε μια άκρως θετική περίοδο, με την Ducati να ακολουθεί από κοντά.

Ο Maverick Vinales βρήκε ρυθμό και μια εξαιρετική βάση για τη συνέχεια του τριημέρου και με το 2:02.073 ολοκλήρωσε στην 1η θέση της διαδικασίας. Ο ταχύτερος χρόνος του ήρθε στην τελευταία του προσπάθεια, ενώ από την αρχή του 45-λέπτου ήταν αυτός που κυριάρχησε. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Valentino Rossi με την δεύτερη M1 κάνοντας το 1-2 για τους Ιάπωνες στη πρώτη περίοδο και ήταν μόλις 0.189s πίσω από τον teammate του. Ο Andrea Dovizioso ήταν στην 3η θέση και μόλις 0.001s πίσω από τον Vale, με τον Ιταλό να θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ταχύτερη Honda ήταν αυτή του Cal Crutchlow που ολοκλήρωσε στην 4η θέση μπροστά από τον Jack Miller που έκλεισε την πρώτη 5άδα, όμως ήταν 0.900s ακριβώς, πίσω από την κορυφή. Ο Jorge Lorenzo είχε μια μέτρια περίοδο στην 6η θέση, δίχως όμως να σημαίνει κάτι προς το παρόν, μπροστά από τον Tito Rabat με ακόμα μια Ducati στην πρώτη στην πρώτη 10άδα. Ο Andrea Iannone έμεινε στην 8η θέση, μπροστά από τον Johann Zarco και τον Marc Marquez που έκλεισε την πρώτη 10άδα και ήταν ο πρώτος εργοστασιακός αναβάτης της Honda.

Ακολούθησε ο Alvaro Bautista, μπροστά από τον Bradley Smith που έμεινε στην 12η θέση.

Αποτελέσματα FP1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles