spot_img

GP Μ. Βρετανίας FP2: Dovi στη κορυφή για 0.005s από τον Crutchlow

Ο Andrea Dovizioso ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της ημέρας στο Silverstone για λογαριασμό της Ducati, όμως αύριο προβλέπεται θρίλερ με τόσο μικρές διαφορές.

Ο Ιταλός είχε το πάνω χέρι στη δεύτερη περίοδο της ημέρας, έχτισε πάνω στη καλή εμφάνιση του FP1 και με το 2:01.385 έγραψε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας και θέτει από τώρα τον εαυτό του ως ένα από τα φαβορί για την pole position. Δυνατός συνέχισε και ο Cal Crutchlow όντας η πρώτη Honda της ημέρας στην 2η θέση, με τον Βρετανό να είναι μόλις 0.005s μακριά από τον Dovi και σίγουρα αύριο θα είναι στη μάχη της pole. Στην 3η θέση έμεινε ο Maverick Vinales που απέδειξε πως η Yamaha έχει ταχύτητα σε αυτή τη πίστα, μες τους τρεις πρώτους να είναι στο ίδιο δέκατο του δευτερολέπτου με τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες.

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Marc Marquez που βελτιώθηκε σε σχέση με τη πρωινή περίοδο με χρόνο στο 2:01.529 και ήταν 0.2s ταχύτερος του Jorge Lorenzo που έκλεισε την πρώτη 5άδα της ημέρας. Ο Jack Miller συνέχισε τη θετική του απόδοση και ήταν στην 6η θέση μπροστά από τον Johann Zarco και τον Valentino Rossi, o οποίος δεν βελτίωσε την πρωινή του προσπάθεια.

Στην 9η θέση βρέθηκε ο Andrea Iannone όντας ξανά η πρώτη Suzuki και την 10άδα έκλεισε ο Alvaro Bautista. Και οι πρώτοι 10 έχουν για την ώρα απευθείας πρόκριση στο Q2.

Μερικά από τα ονόματα που σίγουρα θέλουν σίγουρα να διεκδικήσουν απευθείας πρόκριση στο Q2 και να βελτιώσουν είναι οι Danilo Petrucci, Tito Rabat, Dani Pedrosa, Aleix Espargaro & Alex Rins.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles