spot_img

GP Μ. Βρετανίας Race: Νίκη στο νήμα για Rins

Σε ένα φοβερό φινάλε στο Silverstone, o Alex Rins πήρε τη νίκη τη τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και έφερε τη Suzuki και πάλι στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

Ο Ισπανός έκανε μια καθαρή εκκίνηση και έδειξε από νωρίς πως έχει άγριες διαθέσεις, πίεσε τον Marc Marquez και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευλυγισία της μοτοσυκλέτας του και κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα. Έμεινε μαζί με τον αναβάτη της Honda μέχρι τέλους, του έδειξε πως μπορεί στις στροφές να είναι ταχύτερος και όλα κρίθηκαν στα τελευταία 200 μέτρα. Στην είσοδο για τη τελευταία στροφή, ο Marquez ακολούθησε μια κλειστή γραμμή με αποτέλεσμα το πίσω του ελαστικό να γλιστρήσει, ενώ ο Rins ακολούθησε μια τελείως διαφορετική, βγήκαν δίπλα δίπλα και έχοντας περισσότερα χιλιόμετρα πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού για 0.013, χαρίζοντας τη δεύτερη νίκη της Suzuki στο 2019. Ο Marquez σίγουρα θα είναι απογοητευμένος χάνοντας ακόμα μια νίκη στο νήμα, αλλά διατηρεί το σερί τερματισμών μέσα στις δύο πρώτες θέσεις και η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει ήδη.

Στη 3η θέση ολοκλήρωσε ο Maverick Vinales με τη Yamaha, o οποίος ήταν δυνατός στο δεύτερο μισό, αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να απειλήσει τους δύο πρώτους, σε μια καλή ημέρα για το ιαπωνικό εργοστάσιο. Πίσω του στη 4η θέση έμεινε ο Valentino Rossi σε ακόμα μια καλή εμφάνιση, όμως σίγουρα και ο ίδιος περίμενε το κάτι παραπάνω μετά και τις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές. Ο Franco Morbidelli έμεινε στη 5η θέση νικώντας τους Cal Crutchlow, Danilo Petrucci και Jack Miller όντας πολύ σταθερός, ενώ τη 10άδα έκλεισαν οι Pol Espargaro και ο Andrea Iannone.

 Μεγάλος άτυχος ο Andrea Dovizioso, o οποίος στην εκκίνηση δεν μπόρεσε να αποφύγει τον Fabio Quartararo που είχε πτώση μπροστά του και έπεσε άσχημα, η μοτοσυκλέτα του πήρε φωτιά και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο.

Αποτελέσματα Αγώνα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles