spot_img

GP Μαλαισίας FP1&2: Ο Quartararo διέλυσε το ρεκόρ πίστας

Ο Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του GP Μαλαισίας και άφησε τους αντιπάλους του να ψάχνουν να βρουν χρόνο.

Ο Γάλλος μπήκε στο FP2 και έσπασε το ρεκόρ πίστας που έθεσε ο ίδιος στο FP1, σημείωσε το 1:58.576 και άφησε άφωνους τους αναβάτες του paddock. O χρόνος του ήταν τόσο γρήγορος που άφησε τον Franco Morbidelli στη 2η θέση για 0.544s, διαφορά τεράστια δεδομένου των αναλογιών, δείχνοντας ότι ο Quartararo στη Yamaha έχει για την ώρα το πάνω χέρι. Ο Andrea Dovizioso ολοκλήρωσε τη μέρα στη 3η θέση και έδειξε πως η Ducati μπορεί να είναι ανταγωνιστική, όμως πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να κερδίσει τις Yamaha και τον συνήθη ύποπτο. Ο Valentino Rossi είχε μια αρκετά θετική ημέρα ολοκληρώνοντας στη 3η θέση της κατάταξης στο FP2, όμως στα συνδυασμένα αποτελέσματα έμεινε στη 5η θέση, πίσω από τον Maverick Vinales, με τους οδηγούς της εργοστασιακής ομάδας να είναι 0.6s πίσω από τον Quartararo.

O Marc Marquez έκλεισε στην 6η θέση δίχως να βελτιώσει στη δεύτερη περίοδο το χρόνο του, με τον ταχύτερο να είναι στο 1:59.517 και άφησε τον Alex Rins στην 7η θέση για τη Suzuki. O Jack Miller μετά το βάθρο του στην Αυστραλία έμεινε στην 8η θέση μπροστά από τον Aleix Espargaro με την Aprilia, ενώ τη 10άδα έκλεισε ο Cal Crutchlow με χρόνο στο 1:59.711.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Peco Bagnaia έμεινε για λίγα χιλιοστά εκτός της 10άδας που έχει για την ώρα απευθείας πρόκριση στο Q2, με τον Danilo Petrucci να είναι ακόμα μια αρνητική έκπληξη. Ο Johann Zarco ήταν μόλις 14ος με τη Honda, ενώ ο Jorge Lorenzo πήρε την 17η θέση σε μια ακόμα συνηθισμένη ημέρα για τον Ισπανό.

Αποτελέσματα FP1&2 – GP Μαλαισίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles