spot_img

GP Μαλαισίας FP1&2: Ταχύτεροι Rins και Suzuki

O Alex Rins ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της ημέρας στη Sepang International Circuit, ενώ ο Jorge Lorenzo έμεινε στη τελευταία θέση.

Ο Ισπανός έσπασε από νωρίς το φράγμα των δύο λεπτών στο τριήμερο και έφερε τη Suzuki στη κορυφή της κατάταξης, φέρνοντας χαμόγελα στην ομάδα του, μία εβδομάδα μετά το βάθρο στην Αυστραλία. Ο Rins στον 18ο από τους 19 γύρους έγραψε το 1:59.608 και ολοκλήρωσε στη 1η θέση και ήταν 0.093s ταχύτερος του Marc Marquez που επέστρεψε μετά από ένα μέτριο FP1 στη 2η θέση στο τέλος της ημέρας. Στην 3η θέση έμεινε ο Jack Miller όντας η πρώτη Ducati στη κατάταξη και 0.163s μακριά από τη κορυφή.

Η βελτίωση της Yamaha συνεχίζεται, με τον Maverick Vinales να είναι στη 4η θέση, μπροστά από τον Danilo Petrucci που έκλεισε τη 5άδα ως η δεύτερη ταχύτερη GP18. O Valentino Rossi ήταν στην 6η θέση και η διαφορά 0.409s από τον Rins σίγουρα θα θέλει να τη μειώσει αν θέλει να έχει ελπίδες αρχικά για βάθρο, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Andrea Dovizioso στην 7η θέση.

Ο Johann Zarco έχει για την ώρα την απευθείας πρόκριση στο Q2, όπως και ο Andrea Iannone που έμεινε στην 9η θέση και σίγουρα έχει έδαφος να καλύψει, από τη στιγμή που ο teammate του είναι στη 1η θέση. Ο Dani Pedrosa έκλεισε τη 10άδα, όμως δεν έχει πρόκριση στο Q2. Τη θέση αυτή την έχει ο Aleix Espargaro, o οποίος μπορεί να ήταν 19ος στο FP2, όμως ο χρόνος του από το FP1 του δίνει τη τελευταία θέση στη 10άδα για την ώρα.

Ο Jorge Lorenzo έκανε λίγους γύρους και στη δεύτερη περίοδο ήταν τελευταίος με καλύτερο χρόνο στο 2:04.636.

Αποτελέσματα FP2 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles