spot_img

GP Μπαχρέιν FP3: Κυρίαρχη και πάλι η Ferrari με Leclerc στη κορυφή

Ο Charles Leclerc ολοκλήρωσε το απόλυτο για τη Ferrari στις ελεύθερες δοκιμές για το GP του Μπαχρέιν, ενώ η Mercedes έδειξε να δυσκολεύεται.

Ο Μονεγάσκος κατάφερε να κερδίσει τον teammate του γράφοντας το 1:29.569 με τη soft γόμα ελαστικών και έδειξε πως η SF90 έχει τη ταχύτητα να πάρει τη pole position στις κατατακτήριες δοκιμές σε μια μάχη όπου για την ώρα είναι για δύο. Ο Sebastian Vettel ήταν 0.169s πιο αργός και στη 2η θέση, όμως ξέρει πως έχει ένα μονοθέσιο πολύ δυνατό όπου θα μπορεί να κλειδώσει τη πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Lewis Hamilton έμεινε στη 3η θέση, όμως η διαφορά των 0.7s από τη κορυφή είναι χαώδης και σίγουρα στη Mercedes θα ψάχνονται για να βρουν που είναι η ταχύτητα που είχαν στην Αυστραλία.

Ο Valtteri Bottas ολοκλήρωσε ακριβώς πίσω του, με τον Romain Grosjean να κλείνει τη πρώτη 5άδα, 1.2s από τη κορυφή. Πολύ κοντά του στην 6η θέση ήταν ο Nico Hulkenberg, ενώ ο Lando Norris ήταν 7ος για τη McLaren μπροστά από τους Max Verstappen, Carlos Sainz και Daniil Kvyat που έκλεισαν τη 10άδα, με αρκετούς συνδυασμούς να είναι πολύ κοντά σε χρόνους.

Ο Kimi Raikkonen έμεινε στην 11η θέση, ενώ και πάλι ο Pierre Gasly δυσκολεύτηκε και σήμερα, φέρνοντας ακόμα περισσότερους προβληματισμούς στη Red Bull που δείχνει να μην έχει ρυθμό. Κακό FP3 είχε ο Ricciardo στη 16η θέση, ενώ και πάλι η Williams ήταν πολύ μακριά από τους επόμενους συνδυασμούς, μόνη στις τελευταίες δύο θέσεις.

Στις κατατακτήριες δοκιμές θα πάρουμε τις τελικές απαντήσεις για τη δυναμική των ομάδων, με τη κατάσταση της πίστας να έχει αλλάξει, μιας και θα διεξαχθούν υπό το φως των προβολέων.

Αποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles