spot_img

GP Μπαχρέιν: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς ήταν εντυπωσιακός όσον αναφορά το θέαμα, με τη μάχη για τη νίκη να κρίνεται στη τελευταία στροφή του αγώνα.

Ο 200ος αγώνας του Vettel εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο θρίλερ όπου κατάφερε με εξαιρετική οδήγηση να κάνει τα ελαστικά του να δουλέψουν και να πάρει μια φοβερή νίκη. Έτσι, έκανε το δύο στα δύο στο ξεκίνημα της χρονιάς και μετά τον αγώνα ήταν πάρα πολύ χαρούμενος.

Δεν είχαμε καθόλου τον έλεγχο του αγώνα. Πίστευα πως ο Valtteri θα με πιάσει σίγουρα. Κατάφερα να κάνω σωστή διαχείριση στα ελαστικά μου και αυτό δούλεψε στη τελική, αλλά μόλις που άντεξαν. Ελπίζω να είναι καλά ο μηχανικός, διότι είχαμε ένα πρόβλημα στο pit-stop του Kimi.

Από την άλλη, ο Valtteri Bottas πρέπει να είναι σίγουρα απογοητευμένος, καθώς είχε ελαστικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Vettel, όμως η προσπάθεια που έκανε δεν ήταν αρκετή για να πάρει στο τέλος τη νίκη.

To να είσαι 2ος με τέτοια μικρή διαφορά και καλύτερα ελαστικά, είναι πάρα πολύ απογοητευτικό.

Τέλος, ο Hamilton ήταν χαρούμενος με το γεγονός πως πήρε την 3η θέση και ελαχιστοποίησε τις απώλειες στη βαθμολογία από τον Vettel.

Είμαι πολύ χαρούμενος είναι η αλήθεια. Όταν ξεκινάς από την 9η θέση και τερματίζεις στην 3η, δεν είναι καθόλου άσχημο ως αποτέλεσμα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles