spot_img

GP Ολλανδίας QP: Marquez στα χιλιοστά

Ο Marc Marquez ήταν ο αναβάτης που έκανε την έκπληξη και πήρε μια μεγάλη pole position για το GP Ολλανδίας και αύριο αναμένεται θρίλερ.

Ο Ισπανός ήταν ταχύτατος στη δεύτερη περίοδο κατατακτήριων δοκιμών και με το 1:32.791 πήρε την pole position και βρίσκεται σε θέση ισχύος για τον αυριανό αγώνα. Η μάχη ήταν τεράστια στα τελευταία δευτερόλεπτα, με την πίστα να βελτιώνεται συνεχώς και να δίνει ακόμα καλύτερα περάσματα. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Cal Crutchlow κάνοντας το 1-2 για την Honda. O Βρετανός βρέθηκε πολύ κοντά, αλλά του έλλειπαν 0.041s για να πάρει εκείνος την pole positιon. Δίπλα του, θα βρει τον Valentino Rossi, o οποίος με μια εντυπωσιακή αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, ήταν 0.059s πίσω από τη κορυφή και θα εκκινήσει αύριο από τη πρώτη σειρά.

Πίσω του βρέθηκε ο Andrea Dovizioso όντας η πρώτη Ducati, με τους Alex Rins και Maverick Vinales να είναι δίπλα του στη δεύτερη σειρά και όλα είναι πιθανά για αύριο. Ο Aleix Espargaro έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση για να πάρει την 7η θέση, 0.238s πίσω από τον Marquez.

O Johann Zarco που πέρασε από το Q1 ξεκινάει αύριο 8ος, με τον Andrea Iannone να είναι δίπλα του στην 9η θέση. Όμως ο Ιταλός ήταν στην 1η θέση όταν είχε πέσει η καρό σημαία, αλλά οι μπροστά του αναβάτες δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη.

Άσχημες κατατακτήριες δοκιμές για τον Jorge Lorenzo που βρέθηκε μόλις στην 10η θέση, παρά το γεγονός πως ήταν 0.376s πίσω από την 1η θέση, ενώ ακολούθησαν οι Danilo Petrucci και Alvaro Bautista στην τέταρτη σειρά.

Αποτελέσματα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles