spot_img

GP Σιγκαπούρης FP3: Ο Leclerc δείχνει τα δόντια της Ferrari

Ο Charles Leclerc ήταν ο ταχύτερος οδηγός στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη Marina Bay, με τη Ferrari να μπαίνει στο παιχνίδι της pole.

O Μονεγάσκος μπήκε στη διαδικασία με πολλή όρεξη και με ανέβασε τον πήχη με έναν φανταστικό χρόνο στο 1:38.192 με τη soft γόμα, έφερε τη Ferrari στη κορυφή και ταυτόχρονα μέσα στο παιχνίδι για τη pole position. Οι αναβαθμίσεις φαίνεται να δουλεύουν και περιμένουμε με αγωνία και τρίτη ομάδα στη μάχη των κατατακτηρίων ώστε η οι προβλέψεις να είναι απαγορευτικές. Ο Lewis Hamilton ολοκλήρωσε στη 2η θέση της διαδικασίας, 0.207s πιο αργός, όμως δεν είχε ιδανικό γύρο και σίγουρα στις κατατακτήριες θα είναι στο παιχνίδι της pole. O Sebastian Vettel έμεινε στη 3η θέση όμως η διαφορά από τον teammate του ήταν στα 0.6s και σίγουρα θα θέλει να τη μειώσει.

Ο Valtteri Bottas ακολούθησε μπροστά από τις δύο Red Bull των Alex Albon και Max Verstappen, με τον Ολλανδό να μην κάνει καλό τελευταίο γύρο και να μένει 1s μακριά από τη κορυφή. Σίγουρα όμως στις κατατακτήριες θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο.

Οι δύο McLaren έκλεισαν μπροστά από τις δύο Renault στη 10άδα ως Best of the Rest, σε μια διαδικασία με απρόοπτα. Θετική η εμφάνιση του Lance Stroll στην 11η θέση μπροστά από τη Toro Rosso του Pierre Gasly, ενώ και πάλι ο George Russell εντυπωσίασε με τη 15η θέση ανάμεσα στις Alfa Romeo και μπροστά από τις Haas.

Ο Sergio Perez είχε επαφή με τον τοίχο στη στροφή 21 και φαίνεται πως θα οδηγηθεί σε αλλαγή κιβωτίου, πράγμα που σημαίνει 5 θέσεις ποινή στην εκκίνηση. Προβλήματα και για τον Daniil Kvyat, o οποίος είδε καπνούς να βγαίνουν από το μονοθέσιό του και όπως φαίνεται θα φορέσει νέα κινητήρια μονάδα.

Ετοιμαστείτε για άκρως συναρπαστικές κατατακτήριες δοκιμές, τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε.

Αποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles