spot_img

GP Σιγκαπούρης: Τοξικό νέφος απειλεί τη διεξαγωγή του αγώνα

Ένα μαύρο νέφος ομίχλης έχει εγκατασταθεί πάνω από τη πόλη της Σιγκαπούρης, κάνοντας τον αέρα ανθυγιεινό για τους κατοίκους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα τοπικά Μέσα, φωτιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Ινδονησία, έχουν μεταφέρει σκόνη και τοξικούς καπνούς στη περιοχή, δημιουργώντας ένα νέφος που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη πόλη.

Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τη Marina Bay, όπου θα διεξαχθεί ο 15ος  αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1, με τον αγώνα να είναι πλέον υπό κίνδυνο. Μέχρι και τη Κυριακή που μας πέρασε, ο δείκτης ρύπανσης ήταν πάνω από τα 104 PSI, πράγμα που έκανε την αναπνοή αέρα δίχως απαραίτητες ενέργειες απαγορευτική.

Οι διοργανωτές του GP προέβησαν σε ανακοίνωση σχετικά με τη κατάσταση που επικρατεί και δήλωσαν πως υπάρχει πλάνο υπό εξέταση.

Σε περίπτωση που η ομίχλη προκαλεί προβλήματα στην όραση, τη δημόσια υγεία και στη διαδικασία λειτουργίας των ομάδων, το GP Σιγκαπούρης θα δουλέψει στενά με τοπικούς οργανισμούς πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό, με την F1 να βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και όλοι ελπίζουμε η κατάσταση να βελτιωθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles