spot_img

GP Ταϊλάνδης FP1&2: Ταχύτερος ο Dovizioso, άσχημη πτώση για Lorenzo

O Andrea Dovizioso ήταν ο ταχύτερος αναβάτης τη Παρασκευή για τον αγώνα του MotoGP στη πίσω της Chang, με τον teammate του να έχει ακόμα μια σοβαρή πτώση.

Ο Ιταλός έβαλε φρέσκο μαλακό ελαστικό εμπρός και πίσω και στα τελευταία λεπτά βγήκε για να κάνει νέο χρόνο και πήρε την 1η θέση στο FP2. Ο Dovi σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:31.090 και ήταν ότι ταχύτερο είδαμε σήμερα. Πίσω του, ολοκλήρωσε ο Maverick Vinales όντας 0.031s πιο αργός, με τη Yamaha να δείχνει δυνατή στη συγκεκριμένη πίστα, έπειτα από το 1-2 στο FP1. Πολύ κοντά τους, συγκεκριμένα 0.043s ήταν ο Cal Crutchlow που έκλεισε στην 3η θέση και ήταν η πρώτη Honda.

O Marc Marquez ολοκλήρωσε ελάχιστα χιλιοστά πιο αργός, με τους 4 πρώτους να είναι στο ίδιο δέκατο έπειτα από τη πρώτη ημέρα. Όμως ο Ισπανός έκανε νωρίς στη διαδικασία τον χρόνο του και επικεντρώθηκε από νωρίς σε set-up αγώνα. Πίσω του έκλεισε την 5άδα ο Danilo Petrucci. O Andrea Iannone παρά τη πτώση του, πήρε την 6η θέση, ενώ πίσω του έμεινε ο Alvaro Bautista, μπροστά από τον Dani Pedrosa.

Την 10άδα έκλεισαν οι Yamaha των Valentino Rossi και Johann Zarco, με τους πρώτους 10 να έχουν για την ώρα τη πρόκριση για το Q2, ενώ η μεταξύ τους διαφορά είναι 0.331s.

Άτυχος για ακόμα μια φορά ήταν ο Jorge Lorenzo, o οποίος είχε μια άσχημη πτώση στη στροφή 3, με τη μοτοσυκλέτα του να διαλύεται και ο ίδιος να μεταφέρεται με φορείο σε ασθενοφόρο. Η πτώση του αυτή, προκάλεσε τη κόκκινη σημαία, που έμεινε για περίπου 15 λεπτά. Όμως, ο Ισπανός ολοκλήρωσε τη μέρα στη 16η θέση και τώρα μεταφέρεται στο τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles